Jag försöker

Försöker att kontrollera min smärta.
Försöker att vara glad men det känns i mitt hjärta.
Vad ska jag göra när hoppet har tagit slut? ´
Hur ska jag veta vilken väg jag ska ta mej ut..?
| | Kommentera |

Jag behöver sova.

Hohejoj alollolihohpopa!
Haha, jag var tvungen och skriva på "rövarspråket" bara för att jag och Hanna satt och prata så i skolan haha. Ja, när jag väl kom till skolan. Var där vid tio ungefär. Missade nästan hela SO lektionen. Efter So hade vi musikprov. Jag visste att jag inte skulle klara det, tränade igårkväll.. Så jag får göra provet på onsdag. Dagen fortsatte hyffsat bra. Hade franska och för en gångs skull.. så jobbade jag. Jag har franskaprov på fredag, it sucks.. Men aja, jag ska försöka få godkänt. Åh, en sak jag kom på idag. Jag har inte fått mina IG-varningar än. Jag är ju säker på att jag har IG-varning i någonting.. har dom glömt mej eller? Maria har ju fått sina, så varför har inte jag fått mina? Jag hoppas det är så att jag inte har några, men jag tror det har kommit fel. Jag måste ju ha det i något!? Jaja.. vi kollade på film sista lektionen, handlade om andra världskriget, eller snarare efter andra världskriget. Det var mycket om Tjeckien/Ungern osv. Ganska tråkigt faktiskt, jag menar.. vi har ju redan snackat om historia. Brandlarmet gick igen, så vi fick gå ut. Vilket inte var någon höjdare från min sida, för jag ville inte gå ut. Sen jag kom hem har jag legat ner och slappat och läst 4-5 kapitel ur boken. Jag ska försöka styra upp resten av kvällen. Jag var hos kuratorn idag, det gick bra, pratade och sånt. Så ska försöka planera min kväll så jag kommer i säng runt tio och inte halv tre på natten.. Så, jag ska plugga lite NO, franska eller musik nu. Vet inte vilket. Men något utav det. När jag känner att jag pluggat klart för idag så ska jag städa mitt rum. SEN får vi se vad jag gör.
Vi hörs senare,
Nu - Plugga.

♥A | | Kommentera |

"%@!?&#"

Jag har missat bussen. Roligt..! Jag försov mej inte eller något sånt.. Men jag hade inga kläder att ha på mej. Kul att missa fittbussen pga att jag inte hittar några fucking äckelkläder. FYFAN VAD JA ÄR ARG! Jag hatar att missa bussen. Varför måste det finnas tider? Jag får ju fucking magsår för att jag stressar så jävla mycket. JAG HATAR DET HÄR JAG KOMMER FUCKA UR PÅ ALLT OCH ALLA IDAG OCH SEN SKA JAG HEM OCH HÄNGA MEJ. Fan vad jag hatar stress. Allt i mitt liv är stress. Skolan, fritiden, dagarna, ALLT. Jag tänker fan söva ner mej själv och sova i 84032758798475894759867987598745389745398759875204 år. Jag är för ung för att stressa sönder mej, jag är femton år!? HALLÅ? Prov hit och dit varje vecka, läxor varje dag, sura bitterfittor till lärare, förseningar till lektioner. "Kom i tid" "Va i tid" "Varför är du försenad, igen?!" "Har du gjort läxan?" "DU MÅSTE BÖRJA SKÄRPA DEJ NU..!" MEN HÅLL KÄFT! JAG ORKAR INTE HÖRA MER, JAG ORKAR INTE STRESSA, JAG ORKAR INTE LYSSNA PÅ ER! Fan jag kommer ju gå sönder i tusentals bitar om det fortsätter såhär, jag kommer lägga mej ner på golvet och skrika, gråta och slå i marken. Jag skojar inte. Jag pallar inte med sånt här shit. Jag kommer dö av hjärtinfarkt eller liknande som FEMTON ÅRING. FÖR ATT ALLA VUXNA MÄNNISKOR TROR EN FEMTONÅRING KAN TA SÅHÄR MYCKET STRESS, MEN DET KAN VI INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. NÄR SKA NI FATTA DET?! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH JAG BLIR SÅ JÄVLA LESS!

------------------------------------------------------------------------------------

Nu sitter jag i min säng med Maria, vi har fått en varsin croissant med chokladfyllning, så jag känner mej lite bättre.. :$


♥A | | Kommentera |
Upp