Marley & Me

Har uppdaterat lite dåligt idag, har egentligen ingenting att berätta så det är väl därför. Sitter i soffan med bästavän och kollar på min favoritfilm , Marley & me. Det finns ingen film jag älskar så mycket. Det är med min favoritskådespelare Jennifer Aniston, och med världens sötaste hund - Marley :) Den här filmen har fått mig att vilja skaffa en labrador när jag flyttar hemifrån. Kanske till och med döper den till Marley? Blir det för besatt då?

Nej ska fortsätta titta på denna underbara skapelse till film med den underbaraste tjejen i mitt liv. Byye.

AAAAAAAAAWW, Jag blir helt galen, finns det någon gulligare hund!?

♥A | | Kommentera |

Åsikt - Våld

Det finns människor som inspirerar mig till att tänka annorlunda. Jag märkte redan för några år sen att jag hade en speciell egenskap, ja som många andra också har, men som är svår att äga. Den egenskapen föds du inte med, du lär dig den. Att kunna se saker från andras perspektiv är en stor fördel. Att kunna sätta sig in i någon annans situation kan hjälpa dig framåt.

Exempel, dina kompisar står och mobbar en ensam stackare i skolan, du mobbar inte personen själv, du bara ser på och skrattar när dom skrattar. Har du någon gång tänkt "tänk om det där var jag." Skulle det vara lika roligt om några personer står och hånar dig, trycker ner dig och skrattar åt dig? Det är att se det från någons annans håll, för då får du förhoppningsvis ändrade åsikter om vad som är rätt och fel, och slutar vara elak mot den personen. Man ska behandla människor i sin omgivning som man själv vill bli behandlad. Sen är det så att man tyvärr inte kan undvika att bli utsatt för något, för det finns alltid idioter där ute.Jag blir äcklad av dagens samhälle. Människor är så vidriga, och tänker inte alls på andra. Alla är inte så, men många är. Därav allt våld och mobbning överallt. Att skada någon annan är fel. Inte bara fel, utan och väldigt dumt. Man kan utöva både psykisk och fysisk våld mot andra. Att använda fysisk våld mot någon är så korkat. Förstår ni inte? Våld är till för dom som inte kan snacka sig igenom bråk eller andra konflikter. Alltså är man väldigt dum, och vem vill vara det?

Att säga att man får respekt av att slåss visar bara hur ointelligent du är. Människor ger inte respekt till dig om du slår den, utan du får rädsla tillbaka. Det är för att personen är rädd för dig som den inte vågar ställa sig upp och stå emot, det är därför den inte säger någonting. Det är fruktan, inte respekt! Respekt är något du förtjänar i utbyte att du är en snäll människa. Det är det du vinner på, att uppträda vänligt mot folk, det gör så du också blir omtyckt. I Sverige har vi något som kallas yttrandefrihet, inte lagligt våld. Så börja snacka och visa att du är intelligent, visa att du är smart. Det sitter i ditt huvud, inte i dina händer.

| | En kommentar |

Detta är frukt-ansvärt.

Känns så dumt att kasta bort dagarna som om dom vore använda näsdukar.. Klockan är fem och vad har jag åstakommit idag? Ingenting! Eller jo, jag har tagit hand om mig själv lite. Rakat bort amazonasdjungeln från mina ben och skrubbat kroppen.. Men annars då? Ingenting..

Jag är i behov av att äta, men har inte lust att laga till min middag än. Jag har faktiskt inte ätit någonting idag, förutom en bulle. Och en kaka. Det går bara inte att hålla sig undan när man har allt hemma. Suget efter socker sitter fast som karlssons klister i hjärnan och försvinner inte förän du stoppat i dig någonting. Den fruktansvärda sanningen.. HAHAHAHA knappast "frukt"-ansvärda.. Frukt är väl det sista vi tar. Nej men den tragiska sanningen i detta samhälle fyllt av överviktiga.. Som tur är ska jag ta och för en gångs skull använda mitt gymkort. På måndag ska jag träna med bästavän, så att unna mig själv en bulle eller liknande , är faktiskt heeelt ok. (Och sen när har jag brytt mig? Det är så gott så det är fan värt att vara fet)

....

ELLER INTE!? SKA GENAST BOKA UPP MIG PÅ 11 PASS I VECKAN !!!

Jag ligger i min säng och smeker mina lena ben och undrar vad fan jag ska hitta på.. Kommer på lite olika.. Som typ kolla om det är något roligt på tv eller möjligtvis någon bra film, äta någonting, fixa mig... Ja, det är det jag kommer på. Vi får se vad som lockar mest.


Jag älskar frukt. Jag älskar frukt. Jag älskar frukt.

♥A | | Kommentera |
Upp