Italia !

Ciao Bella !
Är nu i Italien, kom hit för några dagar sen. Sitter vid poolen, det är varmt underbart väder. Ska snart sätta mig vid restaurangen här och äta lunch med famillia. Vi bor i en lägenhet som ligger precis vid en sjö, Lamo T. Det är en av Italiens största sjöar. Idag åkte vi ut till en ö som ligger mitt ute i sjön, det blev mer som en flopp faktiskt. Dert var säkert 35-40 grader varmt i solen och vi gick där och svettades ihjäl. Det var en fin ö men inte så speciellt. Varmt i vattnet var det iallafall :) Kändes som om det pyse ånga från min kropp när jag la mig i vattnet, SÅ VARM VAR JAG ! :o

På onsdag fyller Maria år, då vet jag inte vad vi hittar på. Vi kanske bakar en tårta i vår lilla lägenhet eller något sånt. Hihih, måste köpa något till snorungen också.. ;) Ett paket kondomer? Ppiller? Skoja. Nej. Jag köper väl typ en barbie eller något.

Och på torsdag åker vi till Rom, det är 200 km dit så det tar väl typ 2 - 2½ timme. Men jag är van, när man åkt igenom Europa med bil så är man van att åka låånga sträckor. Det är min rumpa som tar stryk, och ryggen :/ Nej, nu på lördag åker vi till nästa ställe i detta underbara land. Det börjar på R någonting... Minns inte nu (skam). Juste ,en till sak. Jag har blivit något av ett fotbollsfreak nu när jag är i Italien. Jag misstänker att det är den italienska fotbollskulturen som attackerat mitt sinne och förvirrar mig. Eller så är det för att alla snygga killar spelar fotboll här, men det tror jag inte.
Ha det bra allihopa.
Vi hörs när vi hörs ! :D

♥Resor 2010-2013 | | Kommentera |

Gladen Midenschummer !

Midsommar i Österrike, fan inte varje dag man firar här. Malibu Orange och Vodka Redbull, P12 som röker och checkar in oss sweidsh brudens ;D Jag har blivit jättebra pa tyska, bara att lägga till lite sch och en :D Typ svenska svin = schweden svajn? :D HAHAHAHHA grymt. Här behövs inga tyska lektioner, hur lätt som helst ju! Nu ska jag dra till baren och dricken miden fullen.
Hejen svejschen!

♥Resor 2010-2013 | | En kommentar |

Destination Österrike!

Heeeej vänner!
Äntligen kan jag blogga, har inte gjort det pa väääldigt länge känns det som. Vilken resa alltsa.. Jag har jävligt roligt hahaa. Vi akte i onsdags hemifran till Göteborg, där tog vi baten över till Tyskland. Vi hade det trevligt pa baten, drack, spela bort pengar, blev uppraggad av nagon gammal tysk (ok, det hade jag gääärna sluppigt, euw) Men annars var allt frid och fröjd. Jag sov dock ganska daligt eftersom jag hela tiden tänkte pa "vem kör baten när vi sover??!" Och sa trodde jag vi skulle sjunka liksom. Men jag lever än ;) Framme i Tyskland akte vi hela 100 mil, tog ungefär 10 timmar. Tillslut kom vi fram till Reit Im Winkl där vi övernattade pa ett jätte puttenuttigt pensionat. Allt var väldigt putte-nuttigt... :)

Jag sov ganska daligt där ocksa, eftersom jag hela tiden tänkte pa "Tänk om nagon galen holländare/tysk smyger sig in i rummet när jag sover??!" - Men det gjorde det inte.. :) Vet inte varför, men jag är väldigt nojig över vad som kan hända när jag sover... Menmen, jag lever fortfarande som sagt. Btw, Erica jag har skickat hela 2 vykort till dig sa jag hoppas du far dom, annars blir jag ledsen i ögat ;'( Idag lämnade vi det lilla pensionatet i Reit Im Winkl och kom fram till Österrike. Vi stannade i en stad, Zell am See, och tittade runt. Det var hur varmt som helst sa jag gick ju saklart runt i kjol och linne, och självklart blev jag utstirrad av en kärring i burka. VAFAN DET ÄR VARMT! Burkakärringen gav mig "Jag dig döda"-blickar och hennes man gav mig mer "Jag dig ******"-blickar. Sen akte vi vidare och hamnade där vi är nu. En liten by nagonstans i Österrike, inte saa langt ifran Italien. Vi firade var midsommar uppe i bergen, vi slog upp en picknick flera 100 meter upp i bergen hahaha. Snacka om utsikt ;) Dock har man ju inte allemansrätt här i Österrike som i Sverige sa egentligen fick vi ju inte vara där, det var nämligen nagons mark... Men slutet gott, allting gott.

Nu pa kvällen har vi gatt runt här i byn, duckigt, druckigt och druckigt lite till. Mamma är full tror jag, för hon glömmer bort saker och om hon inte hittar det hon letar efter vill hon inte leva längre. Men jag tror det är drickan som snackar da, inte mamma ;) Just nu sa är hela gänget i en sportbar och spelar biljard, snart blir det fotbollskollande i baren ocksa! Imorgon bär det av mot underbara Italia, det kommer ta ungefär 9 timmars bilfärd till det stället vi ska till, men det är bara att bita ihop ;) Föresten är det faktiskt inte saaa jobbigt, det är sa fint överallt :D Jag har redan tagit typ 1000 bilder, och jag har rest i tre dagar HAHAHA!
Vi hörs när vi hörs!
GLAD MIDSOMMAR !

♥Resor 2010-2013 | | Kommentera |
Upp