Plugg hos bästavän

Hej igen!
(Fan jag har blivit riktigt bra på det här med uppdatering ;) Cred to moi!)

Jag har ingenting speciellt att säga, ska gå till bästavän och plugga inför musikprovet OCH lyssna på ny musik som jag laddar över i min söta rara mobil :)♥
Mhm, jajamäään, så vi hörs när vi hörs :D

♥A | | Kommentera |

Pinsamt eller bara roligt...?

Höjden av måndag är att ligga hemma i soffan med en bra tidning :D Haha kunde inte låta bli... Jag har varit i Enköping nu och fan vilken strulig måndag ^^ Det började i morse som vanligt, blev väckt och kände mig jättepigg, typ hyperaktiv. Ja, tills jag skyndade mig upp från sängen och det svartnade för ögonen. Men poängen är att jag faktiskt blev väckt halv sju på morgonen och kände mig pigg.. (Oavsett hur länge den energin varade) Vid sju hoppade jag och mamma in i bilen och åkte mot Enköping, när vi inte kommit längre än vid Söderskogen så kom mamma på att hon glömt mobilen så ja, vi vände. Påväg igen, när vi nästan var framme i Enköping glömde vi någon viktig sak som vi skulle ha med till sjukhuset... Så det var ju bara att vända igen.

Haha ja så när vi väl var framme vid Enköings sjukhus med allt vi skulle ha så var ju den stora frågan ; vart ska vi? Igår när mamma ringde till upplysningen hänvisade dom oss till Enköings akutmottagning. Vi tyckte det verkade väldigt skumt att dra till en akutmottagning för det lilla jag har, men sagt och gjort. Självklart visade det sig vara fel, som vi misstänkte. Men vi hade tur att bli mottagna av en trevlig tjej som jobbade där som gick med oss till deras vårdcentral och fixade en tid till oss. Efter en kvart blev vi uppropade och vi gick in i ett litet rum där. Så så jättefint och bra allting :)

Vi satt där och prata, jag fick förklara vad som hänt.. Ok, jag kan ju säga vad spelar det för roll egentligen? Men jag har fått typ urinvägsinfektion igen, haha hade det i vintras också.. Inte alls roligt och väldigt väldigt obehagligt, gör så jävla ont! Men som sagt, nu har jag det iallafall. Sjuksköterskan ställde massa frågor om min mens, om jag någon gång gjort klamydiatest osv? Och jag satt ju där och förklarade hej vilt om allting och så, jag menar, det är väl inte svårt att prata med en fritt främmande person om sådant? Hon kommer ju aldrig träffa mig igen så vad spelar det för roll?

Jo, när vi sen sa hejdå och hon skrivit ut recept till mig fick jag veta att det är Noas mamma, en kille som går i min klass ... Oj oj.. Eh.. Hehe.. Ja, nu vet hon rätt mycket om mig.
Det var allt för stunden, PUSS.

♥A | | Kommentera |

Sick and tired.

Godnatt
Har suttit nu sen ungefär klockan sju och bara försökt bli klar med skoluppgifter. Ok, jag tog en paus och åt middag och sånt, men jag åt väl kanske i en halvtimme max... Imorgon så ska jag åka iväg tidigt med mamma till Enköping och så.. Har blivit sjuk igeeeeeeeeeen. Skittråkigt, men lika bra att få det gjort så jag blir frisk, får inte bli dålig så jag inte kan vara i skolan den här veckan. Hahaha jag vet, snälla jag ber om att vara frisk så jag inte missar skolan? Det låter som årets skämt men det är det inte. Betygen sätts på torsdag, jag har två prov jag måste göra... Jippi. Det ena är fysik (Skjut mig snälla jag ber dig!) och musik. Dels måste jag lämna in teknikuppgiften och svenskauppgiften och allt ska egentligen vara klart imorgon. But hell no, det finns inte en chans i världen att jag skulle kunnat göra två prov, lämna in en teknikuppsats och en svenska. Nej nej nej nej nej, det går bara inte.

Ja, så jag är ju ändå sjuk satt vad spelar det för roll? Åker iallafall till skolan imorgon efter Enköping och hämtar det jag behöver plugga på och då ska jag lämna in dom uppgifter jag lyckats göra klart. Ärligt talat orkar jag inte göra mer ikväll (inatt?)

Min vecka ser ut såhär:
Måndag; Enköping, hämta ut pencelin förmodligen, hämta skolböcker, höra med mina lärare när jag ska göra fysik/musik proven, hem och vila.
Tisdag; Plugga, Plugga, åka till Solna med bästavän, pröva balklänning och allting, hem och plugga.
Onsdag; Plugga, plugga, plugga...
Torsdag; Plugga, göra proven?
Fredag; Köpa lösnaglar, lösögonfransar och ja, AAAALLLT ! (Och vara frisk förhoppningsvis!!!)
Lördag; BAL!
Söndag; Ta. Det. Lugnt. Som. Fan.

♥A | | Kommentera |
Upp