Tagga till!

Hellu bitches!
Taggar till för att dra ut. Först ska vi ut och käka sen vet jag inte vad kvällen har att bjuda på!
♥A | | 2 kommentarer |

Woho, my girlfriend is here ;)

Nu ska jag vi två snyggingar kollar på film medan vi tänker på vad vi ska göra ikväll! Vi har laddat med dillchips och cola hihi :) Cyaaaaaaaaaaa !
♥A | | En kommentar |

30e april 2011 (Valborg/födelsedag!)

GOOOODMORGON!
JAG ÄR SJUTTON! Jag vet att jag sa det igår, men nu har jag ätit tårta och fått lite presenter - SÅ NU KÄNNER JAG MIG MER SOM 17!!! 17!! WOHOOOO!!! Okej, erkänner, väldigt glad! Hahaha men det var lite roligt imorse. Jag låg och sov, vaknade när Julian skulle upp, han spelar ju match idag. Och jag tänkte "Aja, han går väl upp, dom kommer in och sjunger snart allihopa.." Låg kvar. 40 minuter senare kommer Julian in och säger hejdå.
.
Jag: "Vadå? Ska du dra nu??"
Julian: "Ja.. Ska jag släppa ut hundarna?"
Jag: "Vadå? Är det inte någon hemma?" (Panik?!)
Julian: "Ne.... Dom har åkt och köpt virke.."
Jag: *Förvirrad* "Men men.. Okej, ehm.. Ja, då tänker jag inte ligga kvar här och löka i värmen. Jag trodde dom skulle komma och sjunga snart men NEEEEHE!"
Julian: "HAHAHAHHAHAH"
Jag: *Hoppar upp ur sängen, drar på mig morgonrocken och kliver upp*
.
Hahahhaha, det blev inte som det brukar på födelsedagen. Men Julian gick, jag var ensam. Jag satte på en film, någon timme senare hörde jag mamma komma hem. Jag låsades sova, låsades vakna till när hon öppnade dörren. Sen fick jag tårta till frukost när resten kom hem, presenter öppnades osv. Ganska nyligen kom Erica och hennes mamma förbi och gratta mig :D Fick en jättesöt blomma och två fina örhängen. Erica gav mig ett jättekul kort också :) Nu ska jag fixa mig lite, vi hörs senare!

Frukost!

Blommor från mamma! Fina va?

Mina nya shorts på!

Halsband från syrran, jättefint. Jag har så usel kamera på mobilen och kameran är fortfarande på lagning..

Fick nylonstrumpbyxorna från mamma (glömde köpa igår xD) och parfymen (Victoria Beckham!!!) Nagellacket, halsbandet och coconut-bodylotion från Maria :)

Örhängen från Erica och hennes mamma :) Jättefina!

Jättesöt blomma också från Erica och hennes mamma!

HAHAHAHA Ericas kort "Forever young" HAHAHA började skratta som fan :D Min humor :P

 

♥A | | Kommentera |
Upp