Nyårsmiddag!

Ska snart hem till Julian och äta middag. Hihi ska bli mysigt! Har fixat mig och mitt rum hela dagen. Det blir min nya guldtoppp från HM, matchande naglar och örhängen, svarta jeans och pumps. Nu ska vi åka, gott nytt år, vi hörs senare!
♥A | | Kommentera |

Dear 2012, they are your problem now, sincerely 2011.

Fem saker som har varit bra det här året.
1. Alla resor jag gjort, har varit i Gambia, Island och Italien. Det var så himla kul och häftigt!
2. Jag och Julian åkte på kryssning på vår 2 års dag, oförglömligt och jag hade så himla kul.
3. Jag halkade tusen gånger i vintras och smashade min och Hannahs semlor. Hahaha det var så jävla roligt, kommer aldrig glömma :p
4. Jag fick min moppe i födelsedagspresent, fast den hade varit med om en rejäl makeover så när jag fick tillbaka den till våren var den lackad i en snygg cool rosa färg och massa annat nytt. Jag har många roliga minnen med den moppen!
5. Alla underbara dagar och kvällar vid klipporna med mina vänner, det fanns inget bättre då..

Fem händelser som varit dåliga det här året.
1. Jag bråkade med Hannah i början av året, och det sög.
2. Jag testade sushi, och det var inte gott. Får försöka lära mig gilla det haha :p
3. Det har varit så sjukt mycket i skolan som har gjort att jag velat hoppa av. Ibland undrade jag om jag skulle orka eller inte. Men jag ska klara det.
4. Jag fick eksem över hela kroppen i början av året, hade till och med runt ögat. Det är nog det värsta, fyfan vad jobbigt det var!
5. Den tragiska händelsen i Norge :(♥
Vad har du lärt dig i år?
Att ta vara på tiden man har med människor, för en dag kanske man inte har varandra längre..
.

Blev året som du hade tänkt dig?
Kanske till och med bättre. Jag hade egentligen inga tankar om 2011, men bara att jag skulle börja träna. Det gjorde jag, till och från haha. Men jag tycker mitt år har varit jävligt bra. Det måste vara det eftersom jag lättare kommer på alla bra saker jag gjort och har svårt för att hitta dom dåliga.
.
Vilka kläder har du använt mest?
Nylon, ett par slitna jeansshorts och ett instoppat linne. Jag har använt jeans väldigt mycket överhuvutaget, det är ju så snyggt..
.
Vad har du lyssnat mest på för musik?
Rihanna Rihanna Rihanna.
Vad har du tittat på? (Film, tv, serier osv)
Desperate Housewives, Twilight filmerna, Harry Potter, Baksmällan 1&2, Sex and the city hela boxen + filmerna.. Jag har haft många mysiga filmkvällar!
.
Vilka människor har du hängt mest med i år?
Julian, Hannah, Frida, Matte, Liket, Max, Woffe.. Träffar i för sig folk hela tiden.. Men men.
.
Vilka nya personer har du lärt känna i år?
Frida, och det är jag så jävla glad över. Vi har inte varit vänner så himla länge men vi har då gjort massor, bl a när vi var i Öregrund osv. Så himla rolig och underbar människa det där!
.
Vad är det vackraste du fått i år?
Scrapbook:en jag fick av Hannah i julklapp. Finaste jag fått verkligen.♥
Sorry för dom dåliga bilderna..
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har rest till ställen jag aldrig varit på förut, som Gambia och Island. Det var så jävla coolt, underbart och härligt!
.
Vad var din största framgång 2011?
Måste vara att jag börjat övningsköra och jag har ärligt talat blivit riktigt duktig, stolt över mig själv! :)
.
Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, kläder och nöjen som ex bio.
.
Vad önskar du att du hade gjort mer?
Hahaa låter säkert bortskämd men.. Rest! Jag hade (om jag fick välja själv) rest ännu mer, tillsammans med Julian. Det vill jag så gärna göra!
.
Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Faktiskt inte mycket alls. Men jag hade trevligt. Jag fyllde 17 år, jag fick vara med min bästavän och pojkvän. Det kanske inte var den roligaste dagen på året, men den var okej.
.
Höll du något av dina nyårslöften?
Jag hade ett löfte om att börja träna och det gjorde jag. Visst det tog sin tid och jag har faktiskt inte tränat ordentligt fören jag började tvåan ungefär. Nu tränar jag mellan 2-4 gånger i veckan beroende på hur mycket tid jag har i samband med skolan osv.
Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Nej men jag vill att 2012 ska ge mig fler upplevelser, fler galna kvällar, fler sena nätter och fler varma sommarkvällar!
.
Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Alwyas and forever, 28/6♥
.
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk blir man väl varje år, nån förkylning här och där. Men nope, jag har inte tagit någon större skada i år.
.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Fest hos Mange - Mangemakers, We found love - Rihanna, Criminal - Britney Spears, Give me everything (tonight) - Pitbull Ne-Yo,Dance until the world ends - Britney Spears, What are words - Chris Medina, Sann Romans - Medina, sen en massa dubstep!
.
Vad fick dig att må bra?
Allt egentligen. Tack vare mina underbara vänner som alltid gett mig anledningar till att skratta och le under årets gång. Tack vare alla nya minnen jag fått, tack vare alla underbara sommarkvällar som höstkvällar. Tack vare alla roliga saker vi gjort. Alla galna fester, alla mysiga promenader mitt i nätterna, alla galna bil & moppeturer. Allt. Jag har mått bra i år, det har varit ett bra år. Det har varit en sommar som jag aldrig kommer glömma, ett år jag inte kommer kunna glömma. Jag har träffat nytt folk som bara gett mig mer glädje i mitt liv. 2011, jag kommer sakna dig!
♥A | | En kommentar |

31a december 2011 - Nyårsafton

Allra sista dagen på 2011 då. Jag har faktiskt inte heelt planerat min kväll, men jag vet hur det blir på ett ungefär. Jag ska iallafall äta middag hos älskling med honom och hans familj, jättemysigt! Haha bra va? Det är typ allt jag vet. Nej men ska träffa mina fina vänner ikväll också. Har precis duschat, ska städa mitt rum och fixa det fint. Tänker inte starta nya året med ett stökigt rum. Vem vill det? Shit kan inte ens fatta att det redan gått ett år.. Aja puss! :D

♥A | | Kommentera |
Upp