Men oj va ägd..

Asså ååh. Åkte till sats, jag och Hannah värmde upp med 20 minuter på löpbandet. Vart lite ägd eftersom jag varit sjuk och hemma från skolan så har jag missat båda mattelektionerna i måndags och idag, och min mattelärare gymmar på sats, så tro mig, jag vart lite ägd när jag sprang där på gåbandet, vände mig om och såg honom komma emot mig. Jag erkänner, tagen på bar gärning. Han ba "du ser inte så sjuk ut". Hehehehehehehehhehehe näääää :D Inte längre iallafall hehe.
.
Gick på yoga i 30 minuter. Varken jag eller Hannah kunde koncentrera oss idag. Cp yoga. Jag bara skratta, kände mig yr och Hannah fick mig att garva hela tiden för att hon härmade en kåt katt typ. Så, vi lämnade yogan efter 30 minuter, satt och väntade på pappa. Åkte hem och nu väntar jag på mat, är hungrig som faaaaaan. Julian kommer hit snart, massage♥♥♥♥♥

♥Träning | | Kommentera |

Springa & yoga

Ska åka till sats och träna lite, blir lugnt idag ,värmer upp med att springa eller cykla sen yoga en timma. Kan behöva dra mig upp från sängen känner jag. Ska äta en banan eller något innan jag går haha, så jag slipper köpa en där....... Ska gå till bussen om fem, så ska skynda mig lite PUSS!

♥Träning | | Kommentera |

Day 19: A story about you and your best friend

Vi har ju alldeles för många.. Men en utav dom. Ska vi se... Åh vi åkte till Fyrishov förut, bara Hannah och jag. Kommer ihåg hur depserata vi var på att få göra något, vi ba fan vi drar till Fyrishov, jag hade inte varit där på jättelänge, inte sen jag var liten iallafall. Vi åkte dit, vart halvt förföljda av några blattar som slog oss i huvudet med någon badleksak, jätteirriterande verkligen. Vi åkte i rushbanorna, simmade, åt pannkakor som vi mosade in i munnen med händerna. Det var så himla kul, har alltid velat äta som en gris, påriktigt asså. Verkligen fyllde pannkakorna med sylt och grädde och ba åt allting, det rann sylt ner på min mage tror jag. Riktigt nice.
.
Vi drog därifrån och blev upphämtade av pappa som kom i caben, han sa att vi skulle fira mig lite tidigare så vi åkte och handlade tårta, jag och Hannah valde ut den vi tyckte såg godast ut. Sen åkte vi hem och så skulle jag få min överaskning, så går jag ut och där står min fucking moppe, helt nylackad i en jättefin rosa färg. Började faktiskt gråta nästan haha. Jag vart jätteglad! Efter fikan drog jag och Hannah ut på min moppe, och jag kommer aldrig glömma det, för jag minns hur härligt det var att få åka på min rosa moppe, i början av våren när man känner hur värmen är på väg, med min bästavän bakom, vi satt och tutade på alla som vi åkte förbi, vi lyssnade på musik och sjöng. Det var en jävligt bra dag, och är glad som fan för att jag delade den med Hannah!♥
Hahhahahahahha samma dag, fan va fin näsa jag fick :D
| | En kommentar |
Upp