30e juni 2012

Godmorgon.. 
Fan vad trött jag är.. Sitter nere på jobbet nu, tog med mig mac;en så jag kunde ha någonting att göra. Det är skitdåligt väder idag så förväntar mig inte så mycket folk. Shit vilken jobbig kväll det blev igår, iallafall i början. Först var det struligt att ta sig till både kontoret i Sumpan och krogen i Lidingö. Jag är inte så bra på att hitta, GPS:en tappade signal flera gånger, jag körde fel och usch, folk tutade och fittade sig. Väl framme i Lidingö var jag stressad för att jag inte hade mycket tid innan jag skulle börja. Kom igång en timma försent på grund av tekniska problem, fick inte till det. Tur att Hannah var där, hade jag varit helt ensam hade jag fått mental breakdown. Men man lär sig av sina misstag, nästa gång ska allt sitta perfa.

Det var roligt under kvällen iallafall. Många sjöng och hade roligt, det var två där som sjöng så jäkla bra. Shit asså. Jag och Hannah sköng I love rock n roll tillsammans, alla i salen sjöng med i refrängen, det vart jäkligt fett hahaha. Killen som raggade på mig där förut hade tydligen inte glömt bort mig haha.. Han stod och snackade med Hannah aslänge, sa "Ikväll ska jag ta med mig henne hem". Hannah; "Nej det ska du inte hehe." Han: "Jo, jag har raggat på henne skitlänge nu, hon vill ha mig. Hon kommer vakna upp imorgon och njuta av att ligga i min säng. Hon ska med mig.". Tillslut ledsnade Hannah för att han inte gav sig och ba "Nej det ska du inte för hon har POJKVÄN." Då envisades han en stund sen vart han surig och lät mig vara :) Tack gumman för att du rädda mig haha.. 
 
Jag och Hannah avslutade kvällen med goo goo dolls låt Iris. Vår låt :)) Det var många sköna människor där, alla var för det mesta trevliga, det var riktigt kul. Vissa känner man igen från tidigare också :) Kom hem runt halv fyra. Var helt slut. Och nu upp igen och jobba sex timmar. Wooooop. Min syster fyller år idag, 17 år. Bara ett år kvar till 18! Shit, min lillasyster? Hahaha. Grattis min fina syster, älskar dig så mycket!♥
 
 
♥A | | Kommentera |

29e juni 2012

Godmorgon.. 
Är trött som fan. Usch igår kändes det verkligen som om jag kom in i vuxenlivet litegrann. Först jobbade jag från 11-17, efter jobbet åkte jag hem, slängde i mig något att äta snabbt, duschade av mig och åkte sen till Kista. Sprang runt som en galning där med Hanna och Hannah för att hitta något till min syster som fyller år imorgon! Jag var helt slut efter ett tag. Vid nio körde jag hem, kände hur segt det var att köra hem. När jag kom hem skulle jag ställa mig och diska för ingen annan hade ju gjort det. Jag kände bara hur vidrigt trött man blir av att hålla igång en hel dag. Jag träffade Nicklas och Julian sen, vi satt ute och snackade rätt länge. Nu är jag uppe igen, ska jobba sex timmar nere vid slottet, sen efter att jag slutat måste jag hem fort som fan, duscha och sen åka till Norrviken, byta bil, åka till Sumpan och hämta grejer, åka till Lidingö och jobba från 9-1 på natten. Hahaha.... Sen ska jag jobba igen dagen efter, har nog aldrig varit såhär trött nånsin. 
 
♥A | | Kommentera |

Första jobbdagen

Hejhej! 
Nu har jag slutat jobbet. Kom hem för en liten stund sen. Sitter och äter flingor haha. Hittar ingen mat, orkar inte laga någonting, är inte så hungrig ens. Det gick bra på jobbet idag. Lite segt, inte så mycket folk.. Men lite vart det ju. Förberedde och bytte ut gamla broschyrer mot nya, tillsammans med min chef. Hon åkte runt 12, då höll jag på själv. Fick lite frågor då och då, men som sagt så var det inte mycket folk. Fick sällskap då och då av Jonas och Patrik. Sen kom Hannah ner, har varit hos mig tills det stängde. Vi satt och chillade i solen, pratade och åt glass. Myyys. Julian, Agge och Nicklas kom sen också. Vid fyra kom min chef tillbaka, vi gick och pratade med en kille som tar hand om kanoterna, vi har uthyrning i sommar :) Det hade vi inte förra gången. Så vi gick igenom hur vi skulle göra då osv. Jag är rätt slut nu, även om det inte varit fullt upp hela dagen känns det ju av att jobba liksom. Nu ska jag duscha och sen dra iväg till Kista. PUSS!
 


♥A | | Kommentera |
Upp