31a mars 2012

Vad fan gör snön på marken?! Fast den försvinner snart, det är soligt ute. Typiskt vårväder. Minns typ varenda år när man var liten och gick påskkärring, fint väder ena minuten, sen halvt storm - blåste som fan, ösregn, sol, hagel haha.. Om det är ett vårtecken är det väl okej haha! Det är sista mars idaaaag. Det betyder att det är april imorgon och det är min månad. Det händer så sjukt mycket i april asså. SHIT FATTAR NI, JAG ÄR FUCKING ARTON OM CA 30 DAGAR!??!?!?! Om några dagar är det halkbanan, sen två körlektioner i mitten av april, på min artonårsdag ska jag skriva provet för körkort och två tre dagar efter min födelsedag ska jag köra upp. Jag hoppas verkligen jag klarar det!
.
Vi har precis vaknat här. Vi åt godis till frukost. Värsta jag gjort men det är ju så gott? Jag älskar att äta godis på morgonen. Vet inte varför, men det är mycket godare då. Men vi ska väl göra iordning lite mer ordentlig frukost snart. Båda sitter och bloggar brevid varandra, helt upptagna haha. Det är soligt just nu, får hoppas det håller i sig resten av dagen, för vi ska grilla idag. Puss!
Bilder från igår, tjejmiddagen!
♥A | | Kommentera |

We live, we love, we die.

Tjafan!
Jag hade en jättetrevlig kväll med tjejerna från min klass idag. Vi kom dit, åt middag tillsammans, snackade osv. Vi satte oss och spelade lite frågespel och sådant, haha man lär ju känna varandra lite bättre så (; Det vart mycket skratt haha, goa tjejer det dära! Tack ska ni ha för en jättetrevlig kväll, hoppas på fler!
.
Efter middagen drog jag och Hannah hem till mig, bytte om till mjukiskläder och sen träffade vi Jonas och Nicklas, vi var hemma hos Jonas ett tag, Patrik kom dit en stund senare. Vi lyssnade på musik, as usual, sen drog vi iväg till Stäket haha. Donken 24. Älskar att dra iväg bara, utan att behöva bry sig så mycket om någonting. Efter att vi varit på donken drog vi vidare till stan, drog bort till Djurgårn. Stod utanför Skansen och ba.. Jahapp, hem igen? Kul om någon skulle fråga "vart är ni ifrån?" så ba "Skokloster..". Wtf, vad gör vi här liksom? Nej men hahaha så jävla spårat. Klockan är rätt mycket nu, kom hem precis. Jag och Hannah ska väl gå och lägga oss så man pallar med morgondagen också. Jag har iallafall haft en sjukt rolig kväll. Kan inte riktigt fatta att jag gått i skolan idag, varit hemma och chillat/kollat på film, varit på tjejmiddag, varit på donken, i stan på en och samma kväll? Grym kväll hur som helst, tack till er alla, puss love you godnatt!

Pallar inte lägga över några bilder nu, är för trött för det. Får bli en bild på mig istället :d

♥A | | Kommentera |

Tjejkväll

Om 40-50 minuter drar vi till bussen. Ska åka in till centrum och köpa mat, sen möta upp Frida, Melissa och Marina sen åker vi tillsammans till Linnea. Kommer nog bli en helkul kväll, hoppas alla i klassen kommer dit, har för mig att dom flesta skulle det iallafall. Dagen har gått fett långsamt. Vi har chillat här och kollat på film, fixat oss osv. En timma kvar nu ... Fördriva tid. Hoppas alla får en bra kväll, vi hörs inatt puss!

 

♥A | | Kommentera |
Upp