Magnus Uggla och Markoolio

Hahha jag och Maria drog in till Hanna, först tänkte vi inte för båda vart helt trötta efter maten. Men vi gjorde det. Hela vägen dit och hem lyssnade vi på gamla låtar som man lyssnade på som liten. Markoolio och Magnus Uggla, så jävla bra. Markoolio har ju gjort rocka på, millenium 2, vi drar till fjällen och en massa som man nästan kan utantill för att man sjungit och dansat till dom när man var liten. Jag hade några favoriter med Uggla också - hand i hand, 4 sekunder, jag mår illa (ÄLSKAR), astrologen osv. Dom är så jävla bra!!! 
 
Ska prata med Jonas en stund nu, sen ska jag kolla på DH och sova. Imorgon ska jag skjutsa Ingegerd och Larsåke vid 9 på morgonen, sen blir det solaaaa. PUSS!
 
 
♥A | | Kommentera |

SatsShape

Såååådärja. Drog in till Bålsta och lunchade med Erica och Maria. Sen gick vi och handlade lite, jag köpte Marian Keyes nya bok "Hemligheten på Mercy Close". Hon skriver så himla bra böcker, hon är en utav mina favoriter. Kan nog nästan säga att jag läst alla hennes böcker. Men kan ha missat någon. Sist läste jag "är det någon där?", jättesorglig men bra. Läste den när jag var i Barcelona... Jättebra verkligen, blev besviken när den var slut, för ville ju fortsätta läsa. Jaja, så jag är jätteglad över att jag köpte den, hoppas den är lika bra som hennes andra. Sen åkte jag och Erica hem till henne, hon färgade håret - det vart skitsnyggt! Vi såg klart filmen The Brave One, den var också bra. Slutade bra, gillar bra slut.
 
Mmmm sen hämtade mamma mig, hemma väntade familjen och Ingegerd och Lars-åke som kommit på besök. Dom ska stanna över natten, för att imorgon sen åka utomlands. Lyllos. Jag ska skjutsa dom till Arlanda. JAG fick äran :') Jag och Maria drog iväg till sats direkt och körde Shape. Det var riktigt kul och kändes bra att köra. Jag testade det en gång förut men gick ut under uppvärmningen. Kunde inte koncentrera mig, var helt skrattig och ja, det fanns tydligen roligare saker utanför träningssalen ;) Ehhm, men idag gick det väldigt bra. Och tränaren är så grym! Hon spelar bara ny musik och hon gör så man blir sjukt taggad! Jätteduktig, hon har alltid varit min favorittränare där, hade henne när jag körde bodypump första gångerna, fast nu verkar hon hålla andra pass. Hur som helst, hon hade låtar som gangnamstyle, swedish house maffia, hall of fame, diamonds, hungry hearts.. Osvosv. Bara massa nya underbara låtar! Man blir så sjukt glad då. 
 
När vi kom hem käkade vi, pratade lite med mamma och Ingegerd. Tog en jättesöt bild på Saga, hon ser ut som en sån där gammal domare från flera hundra år tillbaka, då dom hade vita peruker. Såg framför mig "saga anländer till rättssalen." Ska kanske till Bålsta snart och träffa Hanna, PUSS.
 

HAHAHHAA, älskar dig, så jävla söt mumma.
♥A | | Kommentera |

31a oktober 2012

Godmorgon! 
 
Ska precis dra iväg till Bålsta med Erica för att träffa Maria. Vi ska ta någon fika kanske och sådär. Igår låg jag och kollade på Desperate Housewives, okej jag såg hela säsongen för inte så länge sen, men vill se om den, saknar serien.. Somnade vid ett-halv två tror jag.. Vaknade halv tio. Så, har fixat klart mig så det är dags att dra till bussen. Har på mig min nya jacka idag, loveit!
 
♥A | | Kommentera |
Upp