28e april 2013

Så idag är det bara plugg som gäller. Har iförsig redan pluggat en del, men är inte klar. Vet inte hur jag ska avsluta allting men har som sagt till imorgon på mig. Är inte rädd för att det är för lite sidor, det är lugnt, men måste få nått avslut på det hela, det är väl det jobbigaste. Vart inte mycket till plugg igår då jag typ var taxi hela dagen. Vart en massa turer fram och tillbaka, till bålsta, uppsala, grillby, skokloster, uppsala, bålsta, hem igen blabla.. Aja, hade trevligt ändå. Kom hem sent dock, runt 3-4 tiden och sov alldeles för länge idag. Men det är okej, det är ändå söndag så kan sitta uppe hur länge jag vill, är ledig imorgon. Det enda som ska göras imorgon är att lämna in skolarbetet, och det var väl ingen specifik tid för det.
 
Så planerna imorgon är väl mest det, lämna in arbetet och åka med Erica till veterinären för att lämna Oliver haha. Han får åka på en liten roadtrip med oss imorgon :D Hahha sötOliver.. ♥ Blir inte stan imorgon, vi flyttade provningen till på onsdag istället. Jättenyfiken på hur långt hon har kommit med våra balklänningar! Ja och sen på tisdag fyller jag 19 år woopwoop, dessutom är det valborg, har dock inga planer, vafan ska man göra liksom..? Förhoppningsvis blir det något roligt iallafall, kanske grillfest med några vänner eller dra mot stan och festa. Vi får se, kul får vi se till att ha iallafall. Ha en bra dag annars, vi hörs.
 
♥A | | Kommentera |

27e april 2013

Sitter och skriver på ShC-arbetet... Längtar tills jag är klar! Det känns lite segt idag, började inte så tidigt som jag ville .. Började för 40-50 minuter sen hehehehe. Tänkte börjat redan runt 11-12 tiden men vaknade inte förrän halv ett på dagen så.. Tog en kaffe med älskling, patrik och hjalle. Tiden drogs ut och var inte hemma förrän vid två. Eftersom jag jobbade igår och inte orkade duscha 3 på natten kände jag mig så himla ofräsch, så tog ett bad, blev avbruten när telefon ringde och pappa behövde grejer hemifrån så fick möta upp han i bålsta, drog med mig erica och så åkte jag på biltvätt också, så det tog tid, sen pratade vi med marre och drack slush sen kom jag hem och sa hej till älskling, sen käkade jag lunch och nu satte jag mig framför datorn för att plugga men vänner var igång så ville bara se klart och nu är klockan sex och jag vill lägga mig och sova typ. (...)

Igår jobbade jag i Skarpnäck, bestie följde med som vanligt, alltid lika kul! När jag kom till kontoret hade någon klantat sig och tagit min rigg, med lite hjälp från en annan anställd fick jag andra grejer. Dåligt eftersom jag blev lite sen på grund av att det tog extra tid, och dåligt eftersom jag blev nervös över om jag skulle klara av att rigga upp när det inte är riktigt det vanliga jag brukar ha, positivt sen eftersom ljudet lät mycket bättre och eftersom jag och Erica är så vip klarade vi det lätt som en plätt! Vi sjöng typ hela kvällen för ingen annan ville, förutom en asfull tant som hade jättepipig röst, som sjöng "Häng med på fest" tre gånger, och hon sjöng aldrig utan stod och prata i micken "AAA, hallåååååå skarpnääck! eller är vi i farsta? äre skarpnäck? ÄR NI MED?". Ah hahah herre. 
 
Efter jobbet drog vi donken, köpte mcflurry med brownie&smarties-bitar men tydligen kunde donken-snubben inte skillnaden på mandel och brownie så hade mandel i hela glassen, blev lite illamående sen, tror det var därför. Ehm, och så tog vi kaffe såklart. Åkte förbi stäket-donken också bara för att vi fick överdrivet sug på chili-cheese. Hamnade i målbrottet på drive-in och typ ba "hej skulle vilja beställa chili-chIIIIIS"ah o sen skrattade jag och erica så vi inte kunde andas, till och med tjejen i luckan garva för att jag lät så rolig. Det var allt, blir allting långa inlägg , ska börja blogga 24/7. PUSS:
 
♥A | | Kommentera |

26e april 2013

Äntligen fredag! Kan nästan säga att jag varit ledig idag! Känns lite så iallafall. Skrev nationella svenska imorse, satt från halv 9 till cirka 10 sen fick jag åka hem. Svängde förbi hos bestie, tog dagens första kopp kaffe och pluggade lite. Erica har nyligen bakat tekakor, dom vart så himla goda! Fan hon lyckas alltid med mat och bakning, jag har bara skills ibland.. ;) Jag har kommit långt på mitt arbete idag, tror jag bara har runt 8-9 sidor kvar. Så har fått ihop 21 sidor, vilket känns som en stor lättnad! 

Ikväll ska jag jobba och bestie ska åka med mig! Det blir på piloten ikväll, vi kommer äga kvällen! Hahaha juste, vi tänkte faktiskt utföra ett experiment. Eftersom alla på senaste tiden där jag jobbat frågat om vi är syskon, tänkte vi att vi idag ska bära liknande kläder, typ svarta jeans och någon liknande tröja... Sen se typ likadana ut smink-mässigt. Så ska vi se hur många som tror att vi är syskon/tvillingar idag då. Det sjuka är att det är alltid olika personer som frågar, och ibland är det fler än en på samma kväll som påstår eller undrar. Vi är ju inte ens lika?! Det fattar jag faktiskt inte. Är man tvillingar för att man råkar ha samma hårfärg haha? Inte så man blir sur haha, det är ju bara roligt. Men jag förstår inte vart vi är lika. Vi har funderat över det båda två och kommit fram till att vi har ungefär lika långt hår, och ungefär samma färg. Det är allt haha :d 
 
Nu ska jag snart hem och kolla på vänner och chilla innan jobbet, puss!
 
Min pärla, så himla söt.
♥A | | Kommentera |
Upp