28e augusti 2013

Igår var det bilträff på shell, det är tydligen det sista tisdagen varje månad, eller något sånt där. Jag jobbade tillsammans med Robin, och Ingela, hon var kvar längre än vad hon skulle, haha jättegulligt, det underlätta en del att vara tre stycken. Särskilt när leveransen kom, för då måste ju någon pricka av, packa upp varor, och med två köer som går fram till dörren är det väl rätt smidigt med två kassor öppna haha. Men jag tycker det gick bra igår, det var som mest folk mellan halv sex och cirka halv åtta eller något sånt, efter det tycker jag det var rätt lugnt. 
 
Jag var på strålande humör igår, haha och jag har ingen anledning egentligen, men man måste kanske inte alltid ha en anledning till att vara glad! Är iförsig på bra humör idag också, gick upp vid tio, har tagit det lugnt hela dagen, kollat på Prettylittleliars, osv. Ska dra till jobbet vid tre-tiden, börjar halv fyra och jobbar till elva. Det här blir alltså min sjunde dag i sträck som jag jobbar, och.. jobbar iallafall två dagar till, kanske på lördag, hahaha nästan satt man kör två veckor i sträck eller? Nej men det är lugnt när jag får sova ordentligt. 
 
Fick en tidig julklapp av mina kära föräldrar, en ipad mini, jättegulligt verkligen! Nu kommer jag bli sådär sjukt nördig igen och sitta och spela hayday, candycrush och sims typ. Roligtroligt!!! :D
 
Nu ska jag byta om, käka någonting och sen dra iväg, puss!
 
Saga idag, GÅR inte att säga nej, hon är bara sjukt söt hahaha!
♥A | | Kommentera |

27e augusti 2013

Godmorgon! 
 
Ska sticka iväg till jobbet om cirka 20 minuter, har varit vaken sen nio så har mest tagit det lugnt hela morgonen/förmiddagen.. Det var så himla skönt att bara göra iordning värsta frukosten, sätta sig i soffan och kolla på Pretty Little Liars. Det kändes nästan som om jag var helt ledig haha, men det är man ju förstås inte. Jag har jobbat sen i onsdags förra veckan, så som sagt nästan en vecka i sträck, man blir lätt sliten av det haha. Jag har jobbat hela helgen, mest tidiga dagar dessutom. Så, har sovit lite, gått upp runt fem varje dag, jobbat 8 timmar och kommit hem, gjort massa saker och somnat sent. 
 
Idag börjar jag två och jobbar till tio, imorgon halv fyra till elva. Så det är iallafall lite sovmorgon, och äntligen torsdag, då är jag ledig♥ Har inte hänt så himla mycket alltså sen sist.. Utan bara jobbat typ. I fredags var jag, Erica och Patrik hundvakt, så vi var hemma hos Patrik hela helgen, fast jag jobbade ju hela tiden så ah, jag tog väl inte så mycket del i hundvakts-grejen. Träffade Patriks bror och hans flickvän på fredagkvällen, vi drack lite, spelade fifa, jag hade jättetrevligt, och det var jättekul att träffa dom. Blev inte jättesent, jag jobbade dagen efter. Desamma gällde söndag.
 
Ja, och igår var det måndag. Var så äckligt trött på jobbet, ville bara lägga mig ner och sova bakom kassan. Usch, vart nästan sjuk kändes det som, kände mig hängig, och trött, och varm, varm som fan. Efter jobbet klippte jag mig, känns sjukt bra, blev jättenöjd, det är bara någon centimeter kortare men det känns verkligen jättefräscht och fint. Åkte till Sigtuna på kvällen med Patrik och Erica, vi träffade Mats, satt på våfflan och drack latte, sen tog vi varsin öl, snackade, umgicks, hade roligt iallafall! 
 
Nu ska jag byta om jag dra iväg till jobbet, hörs senare hej.
 
Igår från Sigtuna, tycker det vart så himla fint på nått sätt, sjukt fint!
Söta Mika som vi passade i helgen :')
Hahaha den här behövdes igår säger jag bara, tröttsomaldrigförr.
♥A | | Kommentera |

22a augusti 2013

Fick hoppa in och jobba igår, jobbade från halv 4-23, så hann inte med allt jag hade velat göra haha, missade min träning dessutom, lite tråkigt men sånt händer. Hade ändå en bra dag igår. Så nu jobbar jag ja, till på söndag då. Så det blir några dagars arbete haha. Somnade sent igår, kom inte upp i tid idag, har precis gjort mig klar för att åka till jobbet, börjar klockan två. Hade tänkt gå upp tidigare idag och dra ut och springa, göra lite övningar hemma osv, ,men jag vaknar ju aldrig? Dom senaste dagarna jag ställt klockan har jag inte hört den eller haft minne av att jag stängt av den, vafan, medvetslös much? Hahaha pallar inte. Nu ska jag åka, hej!
 
♥A | | Kommentera |
Upp