Vila i frid, morfar ♥

Den 11 juli förlorade morfar sin kamp mot cancern.
 
I vintras upptäckte vi att du var sjuk, ett halvår senare var du borta. Tiden gick läskigt fort, fortare än vad någon kanske anade. Men jag vet att du är på en bättre plats, där du mår bra, där du är frisk och lycklig. Sorgen och smärtan man upplevde natten du försvann, har på något sätt domnat bort dom här senaste veckorna. Idag på din begravning blev dom verklighet igen. Du är verkligen borta. Det är som om man inte ville inse. Men idag stod det klart för en. Vi var alla där, sörjde dig, saknade dig, och grät för dig.
 
Det var en så himla fin begravning. Jag tror alla som var där kan hålla med mig. Melodin till hallelujah ekade i kyrkan. Det var så himla vackert. Jag bröt ihop. Tonerna dog sakta ut och prästen talade för oss. Hon prata om Gud, hon prata om dig, hon berätta saker om dig, saker som fick mig att minnas, med både sorg och lycka. Den svidande känsla som hade lagt sig i mitt hjärta slog hårt mot mitt inre. Prästen sa väldigt fina saker, vi sjöng psalmer för dig, fast det var knappt att jag lyckades forma orden. 
 
Tillslut skulle vi komma fram, lägga vår röda ros på din kista. Kanske säga något, kanske bara vara tyst. Jag kunde inte säga något. Jag såg min fina släkt, min fina familj gå fram till din kista. Jag såg deras ansikten, och det jag kanske hade sagt fastnade i halsen. Maria tog min hand, vi gick tillsammans och la våra rosor på din kista. Jag älskar dig morfar, jag saknar dig, jag hoppas du har det bättre nu. 
 
Vila i frid, vi kommer aldrig att glömma dig. Du är föralltid älskad.
♥A | | Kommentera |

Det var inte igår...

Det har hänt en del sen sist jag skrev. Ska berätta mer om allting snart, när jag känner att jag vill, och har tid. Livet rullar på som det ska iallafall, med lite småsmällar här och där. Men det är inte bara motgångar, har haft galet roligt sen sist också, fina kvällar med fina människor, varma dagar ute på altanen med hundarna badandes i poolen, solande vid klipporna, badat, tränat, jobbat. Känns som om jag har tusen saker att berätta, men det får bli som det blir. Ikväll ska jag iväg och jobba i skärholmen, ska åka om en liten stund bara.. Men jag får berätta mer om allt senare, hej.
 
 
 
 
♥A | | Kommentera |

8e juli 2013

Hej allihopa!
 
Hade en jättetrevlig dag igår tillsammans med familjen, moster(ochfamilj) och farmor på gröna lund. Vi kom dit vid fyra-tiden, jag och Maria sprang bort och åkte flygande mattan haha, den var roligare än vad jag minns den haha, har inte åkt den på flera år. Efter det körde vi lite femkamp allihopa, roligt faktiskt, har aldrig gjort det förut! Dock har jag som sagt inte så mycket tur i spel och kom kanske på 4-5 plats eller något. Men men, Marre var duktig, vann nästan hela tiden. Fast i slutändan vann pappa allting, som vanligt. Vi käkade på restaurang kryddhyllan, åt mat, efterrätt och umgicks. Vi åkte lite mer, iallafall jag, Maria, och våra två kusiner. Vart lite impad av att dom vågade på Insane, dom hade aldrig åkt den förut och var fan taggade ändå. Jag var livrädd första gången jag skulle åka den haha, tuffa grabbar, ligger väl i släkten antar jag ;) 
 
Idag har jag tränat, försov mig dock så hade typ 20 minuter på mig att ta mig hem, byta om, käka frukost och åka iväg, men hann i tid iallafall. Körde shape idag igen, kändes riktigt bra, dock var det väldigt mycket folk så kändes lite trångt bara. Men det gick bra, körde en riktigt bra övning för rumpa/baksida lår, kommer väl kännas imorgon förhoppningsvis. Drog och lunchade i Märsta tillsammans med Marre, sen solning i 20 minuter, jaja sveriges sommar, man kan ju inte räkna med sol jämt så man får fuska lite. Ikväll blir det lite grillning hos min man. Blir nog väldigt trevligt, PUSS!
 
 
♥A | | Kommentera |
Upp