31a mars 2013

Shit vad trött jag var imorse! Jag stapplade upp från sängen och stängde av klockan, hade lagt mobilen i köket haha,, suck. Hade hur kul som helst igår, jag och Erica satt och lyssnade på musik, drack smoothies och cider. Snackade och skrattade, vet inte varför vi garvade så mycket, men det var längesen jag fick så ont i magen av skratt. Vi gick och la oss runt tolv, men jag kunde inte somna. När klockan skulle slå 2 blev det sommartid och gick över direkt till 3, jag somnade någon gång då för orkade inte vara vaken längre. 

Vi var jättetrötta, jag var som en zombie när jag satte på vattenkokaren för att göra kaffe. Vi åt frukost och sen gjorde vi oss iordning för att dra till Ericas mormor, där träffade vi hennes släkt och pojkvän, käkade god påsklunch och fikade. Det var jättetrevligt! Vi kom tillbaka hit till lägenheten för en liten stund sen, har gjort varsin strawberry daiquiri och ska sätta i hårinpackning och ansiktsmask. Klockan sju är det middag på kristall sen fest hela natten, tagga woooop!
 
 
♥A | | Kommentera |

STHLM

Hej allihopa, och glad påsk! 

Fast det känns inte ens som påsk, men haha aja. Känns underbart att det är lov iallafall, fick lov i torsdags.. Och då var jag som sagt bara i skolan. Så på kvällen drog jag och Erica iväg och solade på kvällen, efteråt visste vi inte vad vi skulle göra så drog en roadtrip bort till väsby och köpte mcdonaldskaffe, sen åkte vi förbi harva, där jag växte upp som barn. Det är jättemycket som ser annorlunda ut, kände så konstigt att se huset jag växt upp i, träden där vi hade vår träkoja, framsidan där vi hade en studsmatta.. Ja, det kändes annorlunda. Sen åkte vi bara hem, kom hem rätt sent, somnade direkt. 
 
Igår skulle jag och Erica köra zumba vid halv 11 på morgonen, men vi försov oss och kom 8 minuter för sent, men då var våra platser borta så vi missade allt :( Vi köpte lite grejer som vi skulle ha med oss till stan, och ah på kvällen hade jag bara mysigt med Jonas. Vid halv 10 imorse åkte jag och Erica mot stan, stannade på willys och handlade lite - frukost och lite gott. När vi kom fram till stan parkerade vi bilen och vandrade dödsvägen till gamla stan. Vi bor i lägenhet över helgen, är så himla härligt! Vill bara flytta till stan nununu!!! Vi drog typ ut direkt och shoppade. Hittade två par jeans, en klänning, en kofta och lite annat som jag bland annat behöver för festen imorgon.
 
Vi blev snabbt rastlösa i lägenheten så det dröjde inte länge förän vi drog på oss skorna och gick ut. Smög in på Nobel-museumet som ligger precis mitt emot lägenheten. Hahah vi orkade inte stå i kö så vi smög bara in, helt sneaky. HAHAHA. Astråkigt museum föresten, wtf, det enda coola var typ en uppstoppad geting som var lika stor som min hand typ. Efter det gick vi ut på en promenad, gick bort till gondolen, drog till högsta våningen och tittade ut över stockholm, så himla fint! Vi vandrade vidare och hamnade på söderteatern, det kom förbi två peddo-gubbar och ba "vill ni tjäna lite pengar tjejer?" - eeeeeejuw, nej. Vi lagade mat tillsammans i lägenheten och drog sen ut på stan igen. Gick bort till kristall, där vi har studenskivan imorgon, hur fint ställe som helst! Kommer bli grymt!
 
Så, vi har vandrat hela dagen. Nu ska vi ha lite girlsnight, så ska skära upp lite frukt, göra varsin drink och snacka lite skit, ha en trevlig lördag, pusspåer!
 
♥A | | Kommentera |

Just because it burns doesn't mean you're gonna die, you've gotta get up and try.

| | Kommentera |
Upp