31a maj 2013

Dagen för studentbalen! 

Jag hoppas verkligen det blir roligt ikväll, alla kommer vara så finklädda, förhoppningsvis kommer det bli roligt med mycket skratt, bra musik, god mat och trevligt folk! Gick upp vid 9 imorse, gick hem och gjorde iordning lite frukost till mig och syrran, fick ta en tur ner till macken snabbt och handla mjölk, hundarna fick åka med hahaha. Asså dom är så söta, dom måste sitta vid fönstret och om man öppnar pyttelite, sticker båda ut nosen fort som fan för att typ få lukta på luften utanför bilen haha.. Asså går inte att förklara, dom är bara så söta, jämt!

Sista maj idag, imorgon är det juni, redan!? Junimånad. Mycket händer då, särskilt nästa vecka. Det är studentkampen, studentdagen, fest hemma, slutskiva osv. Det ska bli så kul!!!!! I slutet av juni fyller min älskade syster 18 år. Ja, det händer mycket, och juni är ju ändå sommarmånaden, det är officiellt sommar imorgon, hoppas jag. Imorgon klockan 10 ska jag stå på Sofielund golfbana med bestie för att köra bootcamp i 1,5 timme. Haha man är ju galen. Jag är på strålande humör idag, ska börja fixa iordning lite grejer, vi hörs sen puss!
 
 
(weheartit)
♥A | | Kommentera |

CORE & 30-20-10

Jag är helt slutkööööörd... Det var sjukt skönt att cykla faktiskt, kunde inte ens andas i slutet för att jag ansträngt mig så mycket. Seriöst, svetten rann, har aldrig varit så röd i ansiktet hahahah. Jag tog verkligen i, jag maxade under intervallerna, särskilt sista 10 sekunderna. Både jag och Maria ba; vi kör 20 motstånd (alltså, det är vidrigt tungt), brukar typ dra på 16, haha tjugo gick inte ens. Tog i allt jag kunde men det gick bara inte! Benen och rumpan värkte som faaan, men åh jag mår superbra nu!

Vi körde 30 minuter Core innan 30-20-10, det var riktigt skönt och det gick bra. Det är ett ganska enkelt pass, väldigt bra för mage och rygg. Sen kör man lite balans, ben/rumpa och armar... Det var iallafall sjukt skönt, min träningsvärk från tidigare pass är nästan borta så varför inte skaffa sig ny? Har fortfarande lite ont i benen sen tidigare, och kommer förmodligen ha ont imorgon. Hahaha kom att tänka på det, hur ska det se ut när jag går i klackar på balen imorgon? Bambi på hal is eller? Jag kommer skaka fram hahaha!
 
Kom hem och slängde ihop en god smoothie med lite hallon, blåbär, banan och filmjölk. Nu ska jag röja lite i rummet, hörs!
 


HAHAHHA hundj*vel. Har tagit min toffel och så ger hon mig en blick som om det alltid varit hennes. Älskade Saga, hon får väl den då.. 
♥Träning | | Kommentera |

30e maj 2013

Bara en dag kvar nu!!! 

Imorgon ska vi på vår studentbal, känns helt sjukt. Vart tog tiden vägen? Just nu står jag och kokar gröt, blev en sen frukost idag. Gick upp för ett par timmar sen, har fastat framför datorn och kollat en massa utbildningar. Fanns en länk till The Academy i Lifestyle Fitness-tidningen, och vart nyfiken så kollade runt där. Vet inte hur bra utbildningarna är, eller om det finns billigare alternativ, men har iallafall kollat. Mina mage sa ifrån efter en stund, är vrålhungrig haha! Men det blir så när man fastnar framför något man tycker är kul, tiden bara går. 

Mitt CV är klart, tänkte ringa runt lite, men annars kanske dra iväg på en tur och lämna mitt CV där jag vill söka. Ska ändå iväg och handla lite inför imorgon.. Har ingen skola idag, inte vad jag vet. Har haft alla utvärderingar typ.. Så! Ikväll är det 30-20-10 + core.
Nu - frukost.
 
 
♥A | | 3 kommentarer |
Upp