Odenplan

Känns som om jag inte haft en lugn stund idag haha. Har fixat hemma ordentligt, det har tagit hela dagen.. Dessutom måste man ha ögon i nacken eftersom Rocky hittat ett ställe att rymma på, IGEN. Han har smitit 2-3 gånger idag, blir fan tokig haha. Men inget krossat glas idag, bara en hund på rymmen.. Tänkte väl hålla med allting tills jag inte orkade mer, men sen fick jag dra in och jobba med Avixa, så vart lite ändrade planer. Mötte upp Andreas vid fyra i norrviken, vi åkte och hämta lite grejer och sen bort till Odenplan där mamma, pappa och Peter var. Vi riggade ner lite skärmar, plockade ihop massa grejer osvosv. Får se om jag åker med och jobbar i Göteborg och Malmö sen också, beror på hur mina andra arbetspass ser ut. Det är samma event där också, så, det skulle vara rätt kul ändå, och så får man komma iväg en stund, winwin. 
 
Men det gick bra, vi var klara på cirka två timmar, sen åkte vi hem. Ska gå och lägga mig nu, tänkte träna imorgonbitti så, bra att få lite sömn, pussgodnatt!
 
♥A | | Kommentera |

26e september 2013

Godmorgon, 
 
har precis kollat på ett avsnitt från pretty little liars, det är så sjukt spännande! Är typ i mitten av säsong tre, och det händer saker hela tiden, och man fattar ingenting först, sen fattar man men så händer något så man börja misstänka någon ny osvosv. Haha, kommer aldrig få reda på vem "A" är. Aja, ska fixa här hemma idag igen, höll ju på hela dagen igår, förutom att jag var tvungen att åka in till läkaren och kolla upp min hand. Alltså, kändes lite töntigt att dra in dit för några skärsår, men alltså, såret på mitt långfinger såg ganska otäckt ut så kändes som det bästa. Dock fick jag typ som ett bandage på mitt långfinger, liknande som jag haft förut på min tumme, och alltså, det ser ut som om jag brutit fingret x 500 fast jag bara har ett skärsår. Skäms haha. Fast nu har jag tagit bort det och har bara plåster, behövde ha "bandaget" i en dag, om ens det.
 
Drog ganska sent till IKEA och Kista igår med Patrik. Stod hemma och hängde upp nytvättade kläder och ba "jag har inga galgar", haha sen drog jag med stackarn till typ stället han avskyr och letade galgar haha! Svängde förbi i Kista och kollade lite där med, köpte ett par superdupersköna mjukisbyxor, och lite andra kläder. Åkte hem till mig sen, tog en kopp te sen skulle han hem och jag var själv med hundarna. Det lät sjukt obehagliga ljud i hela huset. Klockan var typ tolv och det lät som om någon släpa saker i golvet, slog på dörren och jag vet inte vad. Vidrigt. Hatar att vara ensam i hus. 
 
Vi hörs när vi hörs, hej!
 
♥A | | Kommentera |

Omg duktigt

 
Duktig jag kände mig när jag lyckades krossa ett vinglas i handen. Alltså, det sjuka är att jag stod och torkade cirka fem glas, och tänkte på det näst sista att man måste nog vara försiktig så man inte tar i för hårt när man torkar torrt, det är ju ändå glas haha. Men vad händer några sekunder efteråt?! Det känns som om det flög in en glasbit rakt in i mitt finger, samtidigt som jag skar upp typ två cm på tummen haha.. Asså, jag stod där, svor över mitt liv, droppade blod och typ halvt röt på hundarna för att dom inte skulle gå i närheten. Hahah vilken syn.. Nej men nu är det rätt lugnt, känns bara lite äckligt för det typ sticker ut "kött" från mitt finger.. Vet inte ens om det är glas kvar heller. Försökte kolla men blev äcklad haha. Aja, vi får se, ska städa vidare nu, och hoppas på att jag inte klantar mig igen. 
 
♥A | | Kommentera |
Upp