Remember why you started

Sådärja, känns superbra efter träningen! 
 
Jag hämtade upp Erica på väg till sats, känns som en evighet sen vi tränade tillsammans. Jättekul att hon följde med. Vi körde Shape-passet, det är ju ett av dom jag kört mest. Jag tror bodypump ligger högst upp på listan, men shape är nog andra plats. Shape är ett skönt pass på 55 minuter, man tränar styrka, rörlighet och balans. Det var en del nya övningar idag, eller ja, nya för mig, kanske har haft dessa övningar i ett par veckor, MEN jag har ju inte tränat på ett tag satte.. så är det. Axlar körde vi en del, alltså det gör så ont, ville bara sluta men så fortsätter alla andra och man ba, nej jag tänker inte vara ensam med att pausa hahaha.
 
Jag klarade inte att köra hela passet igenom utan att vila något, stannade upp ibland för att skaka om mina armar eller mina ben när jag inte stod ut längre. Men förövrigt är jag väldigt nöjd med vårt morgonpass, är så himla glad att jag får igång min träning igen, alltså, har längtat efter att svettas, känna träningsvärk, äta bra och få in en hälsosam rutin. Det känns bara så himla bra, har bokat in mig på pass imorgon och på tisdag, på måndag jobbar jag - så det blir automatiskt min vilodag. 
 
Vi handlade lite efter träningen. Köpte sallad till lunch som jag åt framför masterchef- reprisen på 3an. Tog ett varmt bad, tvättade håret och nu har jag dragit på mig mina mysbyxor och tar det lungt. Ska förhoppningsvis kanske iväg ikväll och äta ute med Patrik, men vi får se. Hoppas ni får en bra dag, hej!
 
 
♥Träning | | Kommentera |

30e augusti 2014

Godmorgon! 
 
Ska sticka iväg och träna Shape, har varit vaken sen sju och känner mig pigg och glad. Gjorde bananpannkakor till frukost, toppade med lite blåbär och banan. Har fått en superstart på dagen, hoppas träningen går riktigt bra nu. Hörs när jag är hemma igen! 
 
♥Träning | | Kommentera |

Bananpannkaka

Alltså, bananpannkakor, hur gott?! 
 
Haha känner mig rätt efter i den här mat "trenden", vet inte hur länge jag läst eller sett bilder på andra som tipsar om bananpannkakor, men aldrig orkat göra. Hur jag inte orkat vet jag inte, eftersom det är hur lätt som helst. Jag och Patrik testade det för ett par veckor sen, det var riktigt gott och man behöver ju knappt några ingredienser. Dessutom går det fort och är betydligt nyttigare än vanliga pannkakor. Fast jag gick upp klockan åtta idag väntade jag till för en halvtimme sen med att göra frukost. Höll på att hungra ihjäl men kunde inte komma på någonting att äta. 
 
Men så slog det mig att vi har både banan och ägg (dom enda ingredienserna som behövs), så det fick bli bananpannkakor, och nu vill jag tipsa till dom som varit lika lata som jag som vetat om detta länge men inte orkat testa, eller till dom som kanske inte hade någon aning om det, inte vet jag. Oavsett, lovar att mamma och pappa inte testat det här, SÅ NI KAN GÖRA DET! Det är två iallafall! 
 
Iallafall, hur lätt som helst. För en person räcker gott och väl en banan och två ägg. Vill du ha fler så ta två bananer och fyra ägg osv. En del recept tipsar att man kan ha lite vaniljsocker i eller liknande för att det ska bli lite sötare. Men alltså, det behövs inte. Jag mosade banan, vispa ihop det med två ägg, hade lite smör i stekpannan, sen serverade jag det med några skivor banan och en klase vindruvor. Det är verkligen gott, ja förutsatt att du tycker om banan såklart!
 
| | Kommentera |
Upp