26e februari 2014

Godmorgon! 
 
Hoppas ni mår bra, själv är det super! Idag ska jag jobba, första dagen den här veckan, typ. Hjälpte till på dagiset igår, men det var bara en liten stund. Så man kan väl nästan säga att det är första arbetsdagen idag, ska jobba från halv fyra till elva ikväll. Fick hem min första beställning igår föresten! Så vart jätteglad, kunde ha båda skorna, dock satt ena paret en aning för tajt, men tror det funkar om jag bär nylon osv. Det andra var ett underklädes-set, två par örhängen och en skinnjacka. Är nöjd med allting, mer eller mindre, tycker om jackan jättemycket! Så idag eller imorgon kommer min andra beställning, (trodde dom slagit ihop mina beställningar till en eftersom jag besällt från samma ställe samma dag, men aja :) Så får två paket istället haha.. 
 
Igår körde jag dansaerobics med Maria på sats, sjukt roligt är det! Och igår lyckades jag för en gångs skull nästan hänga med felfritt i hela dansen. Men inte riktigt helt och aboslut inte under hela timmen vi dansade, men tror vi repeterade dansen helt någon gång som jag faktiskt satte nästan alla steg osv. Men jag kan inte allt och har svårt att hänga med ibland och för andra måste jag se väldigt underhållande ut haha! Men det är så himla roligt iallafall! 
 
Nu ska jag småstäda lite och sådär, kolla lite på tv typ. Pusshej!
 
♥A | | Kommentera |

Trettioåtta bilder av sommar

Godmorgon! 
 
Gick upp för några timmar sen, är ganska trött men ville komma upp i tid. Har ändå inte gjort mycket, mest tagit det lugnt framför tvn hah. Ska in till Bålsta senare och träffa Hannah en stund, och sen förhoppningsvis hämta ut mitt paket (hoppashoppas), orkar inte vänta. Jag har världens sämsta tålamod. Vad det än gäller haha. Eller nej, jag har ganska bra tålamod när det kommer till arbete. Men det är för att jag verkligen måste det, för det första vill jag inte verka oprofessionell, sen får man ha överseende med en del människor man träffar på jobbet, syftar väl mest då på karaoke-jobbet då folk dricker och ja, det blir lätt att folk säger saker dom inte skulle sagt annars, beter sig på vist sätt osv, och en del kvällar pressas verkligen mitt tålamod haha! 
 
Som i lördags.. Dock var det inte så farligt. Men kvällen var bra, spelade musik, ibland var det någon som sjöng. Men tyvärr så blev det lite småtråkigt ett tag. Det var en person som vart arg på mig, utan anledning egentligen eftersom jag faktiskt inte gjort något fel. Men den här personen skulle sjunga, bad mig sänka tonläget i låten (vilket jag gjort) och hon trodde typ inte på mig så hon vände sig till mig och snäste "kan du sänka låten?!" och jag svarade lugnt "jag har gjort det" och log bara mot henne. 30 sekunder senare stampade hon fram mot mig med båda mickarna (hon sjöng tillsammans med en annan) och kastade dom mot mig så dom small in i väggen, lyckades välta ett vinglas som krossades i golvet och stänkte över mig och en tjej brevid mig och svor typ åt mig för att jag inte sänkt låten. 
 
... Whaaaaaaaaaat, jag hade ju gjort det seriöst. haha.. orkar inte. Och nej jag vart inte arg och gjorde värsta grejen utav det. Men personalen frågade vad som hände, dom pratade med henne, hon bad om ursäkt och sen var det ut världen. Jag tycker självklart inte att det är okej, men orkar inte heller stå och tjafsa om det. Tycker det är lite tråkigt beteende från en vuxen kvinna men som sagt, glömt och förlåtet. Första gången någon faktiskt blivit arg på mig och liksom agerat "fysiskt" eller vad man ska säga haha.. Men ingen skada skedd. Nu ska jag göra mig iordning, hej!
 
Fick värsta överdrivnaäckelsuget efter sommar och här kommer lite spamm på bilder, hej!
 
fuckfuckfuckfuck, ska flytta till sommaråretrunt, vill ha sommar nu! Den här sommaren ska bli oslagbar, lovar.
♥A | | Kommentera |

23e februari 2014

Äntligen söndag! 
 
Känner mig på jättebra humör, snön var nästan borta när jag tittade ut imorse, solen sken lite iallafall och jag kände mig utvilad! Grymt skönt att vara ledig säger jag. Har bara tagit det lugnt, käkade först frukost med Patrik framför ett avsnitt Game Of Thrones,sen gjorde jag mig iordning och småstädade lite. Vid halv fyra skjutsade jag Maria till jobbet och drog sen och tränade, kändes också jäkligt skönt att få göra! Har varit så sjukt dåligt på den fronten, men har haft så mycket jobb så har liksom inte hunnit.. Men nu i veckan har jag lite mer ledighet vilket betyder mer träningstid! 
 
Håller på med middagen nu, sen tänkte jag fixa ihop något gott till ikväll.. Och ja, sen bara fortsätta kolla på serien, den blir bara bättre och bättre! Dock har jag fortfarande lite svårt med allt brutalt dödande och sådär, haha, helt sjukt ibland typ, värre än zombisarna i Walking Dead och dom sitter ju typ och gräver i någons mage, ändå kan en del scener vara värre i Game Of Thrones tycker jag, men är kanske lite väl känslig ibland också hehe. Men överhuvudtaget är den jäkligt bra och spännande så!
 
Ha en fortsatt mysig söndag hej!
 
♥A | | Kommentera |
Upp