30e januari 2014

Godmorgon! 
 
Har sån träningsvärk haha.. Känns väl ändå bra på nått vis. Nej men fan igår tog jag igen min vecka lite och körde bodypump på morgonen och sen ett zumba-pass på kvällen med Marre. Kändes jäkligt bra, det var kul att dansa men typ, svårt. Jäkligt svårt ibland, och då börjar jag bara skratta för att jag ser mig själv i spegeln, ser typ besvärad och stel ut, hahaa. Men fortsätter jag kommer jag bli bättre, förhoppningsvis! 
 
Gjorde middag efter ett recept från en utav mina kokböcker igår, dock var det egna hamburgare, så egentligen behöver man kanske inget recept så för det. Men det var en del särskilda kryddor/såser osv som man skulle ha i och ja, har aldrig gjort helt egna hamburgare så aja. Gjorde en "7 layer dip", fast vart typ 3? Först gjorde man egen guacamole, sen skulle det vara creme fraiche, och sen stark tacosalsa, och toppa det med salladslök och riven ost. Såg roligt ut, men vart lite väl mycket för att dippa chips i liksom.. Fan, hällde ut allt på min tallrik tillslut för att guacamolen var längst ner och ville inte ha nått annat egentligen.. Haha. Så omständigt. Nej men så jag och Patrik käka, sen såg vi klart Hungergames, den andra filmen. Har fastat som fan för dom nu, så finns det ingen trea än, det går ju inte.  
 
Aja idag är jag också ledig (...) så ska bara ta det lungt, trots det är jag uppe 7 på morgonen, är ganska trött egentligen så vet inte om jag ska gå och sova.. Vill ändå ha en kopp te först, hörs sen!
 
Ser ni? Fett cool dipp, men skulle gjort i mindre glas/ tunnare lager.. menaja
♥A | | Kommentera |

29e januari 2014

Godmorgon,
 
åh känner mig sjukt seg haha, tar ett tag innan jag vaknar till, gick upp för en timme sen men känns som typ, 10 minuter sen. Ska åka och träna om en stund, ska köra bodypump, och efter det får vi se, kanske blir sugen på att köra lite kondition, eller dra iväg och sola kanske? Jag får se vad jag gör, men så ser det ut just nu, ska träna zumba ikväll med Maria, så kul! Men ska byta om nu och fixa lite innan jag drar, vi hörs.
 
Hahha igår när jag kom bort till kontoret hos mamma och pappa upptäckte jag den här bilden utskrivet och upphängt på anslagstavlan. Visade sig vara pappa som hängt upp den, "jag tyckte den var rolig" sa han hahahah,. Asså pappa, söt♥
♥A | | Kommentera |

Lite annorlunda iallafall

Haha alltid jag och hålla på med bloggen till och från, nej men ärligt har haft mitt namn som "startsida" hur länge som helst typ. Så ville bara ändra lite, så nu har jag lite bilder istället. Är nöjd men har känslan av att jag kommer byta om ett tag igen, vet inte hur länge, men tröttnar ofta ganska fort hehe.. Men kul nu iallafall. Har inge längre photoshop på min mac, så kan inte göra allt jag gjorde förut hehe, men den duger va..
 
Nu kom Patrik hem från jobbet så nu kanske jag inte behöver sitta rastlös hela dagen :d
 
♥A | | Kommentera |
Upp