31a juli 2014

Godmorgon, 
 
är hemma en sväng tillsammans med hundarna, har lite ansvar att hålla blommorna vid liv medans mamma och pappa är utomlands haha. Har haft hundarna hos Patrik dom här två dagarna, men blir ju här hemma också. Nu springer dom ute i trädgården som dom är vana vid haha. I tisdags var jag ledig från jobbet, det var ju då jag skjutsade mamma och pappa till Arlanda, var uppe väldigt tidigt och gick inte och la mig igen. Haha åh vilken klump av känslor jag är just nu. Känns som om hela jag bara består av överdrivet mycket känslor haha. Alltså, jag som säkert många andra tjejer blir ju en aning påverkade under våran otroligt roliga vecka i månaden. Jag har blivit jättekänslomässig nu för tiden, just vid den tidpunkten dåra. 
 
Bara två exempel, samma dag mamma och pappa reste till Turkiet bad jag dom höra av sig när dom landat, för att försäkra mig om att dom lever eller att deras plan inte har störtat eller vad som. Det gick fyra timmar efter deras beräknade landningstid och hade inte hört ett ljud. Så oroligt ringer jag som en dåre till alla i min familj, men får inte svar från någon. Så jag börjar ju självklart grina. Självklart var det ingen fara med dom, dom hade bara dragit till stranden direkt och solat, vilket jag fick höra sen när Maria hörde av sig. Ja men det var inte mer med det, ändå ska jag sitta där med gråten i halsen och tänka det allra värsta. Så TYPISKT mig. 
 
Strax efter den incidenten, då jag ännu inte hört något från någon och kände mig väldigt ensam och utsatt, ringde jag min bästavän för att göra något roligt, vi bestämde att jag skulle hämta henne, så jag går ut för att sätta mig i bilen och åka. Upptäcker att jag är inparkerad av en annan bil, bästa lösningen? Självklart gråta igen.
 
Ja men ni hör ju, helt hysteriskt känslig är jag. Kommer väl börja grina på jobbet om jag lägger ketchup på någons grillkorv när dom vill ha senap. Hahaha nej men skämt å sido. På tisdagskvällen möttes jag, Erica, Patrik, Linn och Robin vid klipporna och badade som galningar. Hur härligt som helst, det doppet var så efterlängtat! Vi hade jätteroligt! Erica drog iväg senare, strax efter det stack vi fyra hem till Patrik, beställde pizza och umgicks. Idag ska jag sticka till jobbet vid två. Hade tänkt hinna med lite saker innandess. Nu vart det här jättelångt, haha, ha det bra, hej!
 
Hahaha ser ni hur Saga ligger? Så jävla söt!
♥A | | Kommentera |

29e juli 2014

Hej, 
 
kom hem för ett tag sen, har lämnat mamma och pappa på Arlanda. Sitter i vardagsrummet med hundarna just nu, har precis LACKAT ur på helvetes microsoft outlook. Jag kommer seriöst inte in på min mejl för att dom har så sjuk jävla säkerhetskontroller. Normalt sett tycker jag det är jättebra att ha säker mejl och sådär, man vill ju självklart inte att någon annan ska hacka sig in, men om man inte ens kan logga in på sin mejl på en annan dator än ens egna utan att mitt konto i princip är spärrat "för att någon annan använder mitt konto" så har det gått för långt. Så jävla överdrivet, ska sluta med deras jävla skitmejl. Dock måste jag komma in och skriva ut en del viktiga mejl som jag nu inte kommer åt, jävla fittsupport har dom också. Är så jävla förbannad. Så jävla svårt att få logga in på sin egna jävla mejljävel.
 
Så hur som, har inte skrivit något sen Göteborg. Vi hade en trevlig kväll där, dagen efter drog vi hem, hamnade i köer två gånger, en gång på grund av en olycka, stod still i säkert en timme.. Vi stannade i Mariestad på vägen hem, satte oss vid ett utecafé och tog det lugnt ett tag. Var så himla varmt och skönt. Var ganska slut när jag kom hem. Var ledig fredagen men fick jobba lördag söndag.. Sen jobbade jag igår och ledig idag. Resten av veckan är det jobb. För några kvällar sen tog jag första doppet för iår, sjukt va? I sena juli liksom.. Men aja. Jag och Patrik drog till klipporna vid tio på kvällen och tog ett kvällsbad, jättemysigt var det. Velade med att hoppa i i ca 10 minuter men till slut så haha. Om en vecka exakt idag åker jag och Patrik till Bulgarien. Kommer bli så himla skönt!♥
 
Ska fixa lite här hemma, sen får vi se. Måste fixa en resväska innan nästa vecka, och eftersom det här är typ min enda lediga dag kanske det får bli idag, vi får se, ha det bra. 
 
Kärlek♥
♥A | | Kommentera |

23e juli 2014 Göteborg

Vilken dag haha! 
 
Är helt slut i ben och fötter efter en heldag på Liseberg tillsammans med Patrik, Linn och Robin. Har haft riktigt roligt och trevligt. Jag och Patrik stack från Karlshamn vid halv åtta imorse, tog oss bara 2- 2 & 1/2 timme att köra till Göteborg. Vi mötte upp Linn och Robin som kom med flyg på hotellet vi ska bo på. Vi har haft en så sjuk värme idag, herregud, måste varit 30 grader eller mer. Vi drog till Liseberg ganska direkt efter att vi lämnat våra saker på rummet. Robin och Patrik ska vara värst så dom drog ju och åkte Atmosfear det första dom gör haha, asså jag klarar inte av det. Har ju dödsångest när jag åkt fritt fall satte... 
 
Det var ju som sagt helvetes varmt (inteklagainteklaga) så vi åkte colorado, typ en fors som man åker runt i och får massa vatten på sig, haha väldigt skönt dock! Vi drog och käkade lite lunch runt två-tiden, fortsatte åka lite olika saker. Fastnade för en som var typ som en stor gunga, man åkte upp en bra bit i luften, och den gick i ca 80 km/h så ganska fort. Suger till i magen rejält och så fick man massa fläkt, så VARMT. Vi åkte flumerider, också sjukt kul och skönt! Vi satte oss och tog en glass, drack något osv lite då och då. Vi gick genom spökhotellet, har aldrig gjort det förut, skrek som ett barn hahahah. Sen åkte vi Kanonen, deras nya berg- och dalbana Helix, som var sjukt rolig, dock så går det ju alltid så fort. Köar i 40 minuter för att åka i 2 haha.. Var väldigt mycket folk men vi var nöjda när vi gick. Har haft en jättebra dag och är ändå glad över solen och värmen trots allt. 
 
Vi kom till hotellet nu för ca 30-40 minuter sen. Har duschat och vi ska ner och käka lite här på hotellrestaurangen, kanske ta någon öl eller något. Ha det bra, så hörs vi!
 
♥Inrikes | | Kommentera |
Upp