28e juni 2013

Hej allihopa! 
 
Ska iväg och jobba idag, men börjar inte förrän klockan fyra. Samma sak imorgon, och på måndag, sen är jag ledig veckan ut och vecka 28 har jag semester så blir ganska långledigt. Igår var jag iväg och besiktigade bilen i Enköping. Erica följde med mig så det blev mycket roligare. Bilen gick igenom problemfritt, så himla skönt. Var ju lite bekymrad över dörrarna, det har ju hänt något med passagerar dörren fram och ena dörren bak så det går typ att öppna utifrån och inte inifrån osvosv. Men det gjorde tydligen ingenting, han sa inget iallafall. Efter det handlade vi lite och stack sedan till Wickmans och lunchade. Jättemysigt att umgås lite, shoppade lite efter lunchen och vid klockan ett hade jag frisörtid. Kände att det verkligen var dags att klippa mig, trots att jag verkligen inte vill. 
 
Håret är ju kort nu, igen, har väl alltid varit kort iförsig haha, men det ser mycket finare ut, så hellre kort och fint än långt och slitet. Var supertrött när jag kom hem, hade svårt att hålla mig vaken haha.. Men så kan det ju vara ibland. Gick ändå upp vid fem på morgonen för att göra lite frukost åt Patrik (haha säg vilken flickvän som skulle göra det på sin lediga dag (; ) Nej men så åt vi frukost tillsammans sen höll jag mig vaken, orkade inte somna om, skulle förmodligen blivit tröttare av det. Ska göra mig iordning nu, sen jobba, ha en bra dag hej!
 
Ja, det försvann en del, men det ser ju mycket bättre ut. 
♥A | | Kommentera |

26e juni 2014

Hej, 
 
Jobbade i tisdags och igår, hade morgonpass igår så slutade vid halv 3. Alltså, det är såå mycket skönare att jobba morgonpassen. Trivs mycket bättre med att gå upp tidigt och sluta normaltid. Är rätt less på att jobba från fyra till elva på kvällen. Dessutom var det mysigt att gå upp tidigt, gick upp vid fem, samma som Patrik, vi gjorde frukost, käka tillsammans och gick till jobbet samtidigt. Vet inte varför, men kändes liksom så mysigt, vardagligt haha. 
 
Efter jobbet igår tog vi det lugnt, Patrik spelade fifa, jag spelade på min ipad, sen sträck-kollade jag massa avsnitt från pretty little liars, så jäkla bra! Framåt sju lagade vi tacos, kollade lite på tv, sen fortsatte jag kolla på serier. Får se vad jag ska hitta på idag, är ledig iallafall så det är nice :) Hörs sen, hej!
 
Hitta mitt namn för en gångs skull, eller ja, inte mitt riktiga namn men alla kallar mig ju för Annie så nära nog :d
♥A | | Kommentera |

23e juni 2014

Godmorgon! 
 
Hoppas ni haft en trevlig midsommarhelg. Min midsommar vart ganska lugn men absolut trevlig! Mats, jag och Patrik grillade, åt tårta, spelade fifa och andra tv-spel, snackade, jag spelade massa på min ipad haha. Nej men helt ärligt, det var faktiskt väldigt trevligt. Linn och Robin kom över en stund senare. Jag kom nog inte i säng förrän runt 4 eller något haha. 
 
Dagen efter åkte jag till Hannah. Jag, Elaine och Hannah gjorde oss iordning, drack någon drink och ja ,sen åkte vi, Rasmus och Ruben in till Stockholm. Där mötte vi upp två killar från Hannahs jobb som också skulle med, jättetrevliga och roliga haha! Vi käkade på Jimmy's Steakhouse, drack lite, snackade och umgicks. Gick vidare till Snaps efteråt och satt på deras uteserving, beställde in tequila shots, drinkar och ja hade bara kul. Vid halv två tog vi tåget hem, sen tog jag taxi vidare till skokloster. Tack alla för kvällen, och Hannah såklart som styrt upp och fixat allt!
 
Igår gled jag runt i mjukisar hela dagen, beställde kinamat och kolla på serier med Patrik på kvällen och hade det bara mysigt. Idag är jag ledig från jobbet, men jobbar imorgon och på onsdag. Och sen helgen haha.. Ha en bra dag, hej!
 
♥A | | Kommentera |
Upp