31a mars 2014

Hej allihopa! 
 
Gick upp vid åtta idag, var rätt trött men pallar inte sova länge på dagarna längre haha. Jobbade 4-23 igår, gick bra, var rätt lite folk så hann göra det mesta. Var dock väldigt skönt att komma hem! Startade min dag med en bra och nyttig frukost, ska nu inom tjugo minuter dra till gymmet och möta upp Frida för en timmes träning, efter det ska jag och Patrik handla lite. Ikväll tänkte vi bara mysa framför nya Walking dead och äta tacos. Så blir en mysig måndag. 
 
Hoppas ni får en lika bra start på veckan, vi hörs!
 
♥A | | Kommentera |

29e mars 2014

Godmorgon! 
 
Ååå det är sån underbar känsla att vakna till på morgonen och se hur solstrålar tar sig igenom persiennerna. Trots att jag vaknar och kanske känner mig trött och vill somna om, piggnar jag till och går upp. Bara för man vill inte missa underbar sol♥ Idag ska det bli jättefint väder, det var det igår också för den delen. Jobbade ju igår till 10 på kvällen, det var mycket folk, det var varmt, det blir stressigt, men ändå, så himla glad över vädret. På kvällen lugnade det sig så vi hann göra dom andra uppgifterna som vår arbetsdag består av, och vid tio var jag helt slut i kroppen efter allt springande fram och tillbaka haha, så det var väldigt skönt att lägga sig framför en rolig film med Patrik och en skål popcorn :')
 
Träffade Erica en stund innan jobbet, ska snart förbi henne en stund och ta en kopp kaffe i solen♥ Hon tatuerade sig igår, vart jättefint båda två. Jag fick äran haha, att rita hennes ena tatuering, det var en g-klav, ni vet den här noten som ... Ja den ser fin ut iallafall. Den fick jag rita, och tycker den vart väldigt bra! Väldigt fint och personligt känns det att hon valde att tatuera den. Gullevän♥
 
Börjar jobba klockan fyra i eftermiddag så ska passa på att njuta av solen, sen står jag liksom bakom kassan till elva ikväll....... Hoppas ni får en jättebra dag, vi hörs!
 
♥A | | Kommentera |

27e mars 2014

Godmorgon! 
 
Idag ska jag jobba tillsammans med UVBK i Uppl. Väsby, det är jag och en annan från bordtennisklubben som jobbar. Jag har ju faktiskt gjort det ett par gånger nu. Idag ska vi vara på Hasselskolan, där har jag däremot aldrig varit. Nu har det gått några veckor sen sist, men det ska gå bra! Det är det enda jag har planerat idag, sen har jag hela helgen framför mig med jobb. Bara att bita ihop och köra, ska hålla i pengarna lite extra den här månaden, dock har jag betalat alla räkningar och det ser ändå bra ut på kontot, men det är som sagt en månad kvar till lön och med tanke på att vi köpt resan nu försvann det ju en del. Men det positiva är att vi åker den 25, samma dag man får lön, så vi kommer oavsett inte stå tomhänta. Tycker vi har planerat allt väldigt bra!
 
Gjorde iordning en bra och stadig frukost idag, testade en ny sort havregrynsgröt, det är Pauluns gröt med hallon/blåbar, till det en kopp kaffe och en tallrik med apelsin, jordgubbar och banan. Så himla gott och vart supermätt. Har blivit mycket bättre i och med min förkylning och förväntar mig att kunna träna inom kort. Ska se till att sköta min kost och träning lite extra bra nu när man vet att man ska stå i bikini om 4 veckor.. haha ;)
 
Ska kolla på ett avsnitt how i met your mother och sen göra lite nytta, hej!
 
♥♥♥
♥A | | Kommentera |
Upp