27e maj 2014

Godmorgon, 
 
haha jag märker inte hur många dagar jag låter gå mellan alla blogginlägg, aja lite mer än en vecka har gått. Har hållt igång träningen, dock var senaste passet i onsdags så hoppas på att kunna komma iväg ikväll för efter det jobbar jag fem nätter på shell och då blir ju träningen lite sisådär, kommer ju sova på dagarna... Firade morsdag i söndags, vi grillade, åt efterrätt, umgicks, jättemysigt. Har jobbat hela helgen, dock inte i söndags som jag skulle, fick problem med mina linser, har haft så jäkla ont i mina ögon så det är sanslöst. Men nu har det börja lägga sig. Måste bara använda mina glasögon lite mer så ögonen får vila.. Ska göra lite frukost nu, hörs sen!
 
♥A | | Kommentera |

19e maj 2014

Haft en bra helg allihopa? 
 
Själv har jag haft det väldigt mysigt. Har ju varit fantastiskt väder verkligen. I fredags drog jag och Patrik till Våfflan i Sigtuna en stund, satt i solen och bara hade det trevligt, på kvällen grillade vi med Linn och Robin, vart en rätt chill fredag. I lördags drog vi iväg på bio och såg Noah, en bra film aboslut, trodde den skulle vara lite bättre dock men absolut värd att se. Handlade lite också, hittade ett par skor, en kjol och ett fint sommarlinne. Patrik köpte strumpor till mig.. Haha, efter att han upptäckte att jag har hål i alla mina strumpor typ, det är ju helt oacceptabelt tydligen haha, söt♥
 
Så det var så vi firade vår dag, vi kom hem rätt sent, hade en jättemysig kväll iallafall. Älskar min man♥ Igår tränade jag ett shape-pass med Erica, sen tillbringade jag hela dagen hos henne medan Ted fixade bromsarna på min bil, uppskattar det som fan, så himla snällt att hjälpa mig. Måste få in bilen på besiktning också, dock får jag köra peugeon sålänge och ja, vem klagar på det? Saknat den lite, kan inte koppla min telefon i bilen dock, kunde med min 4 men inte 5an som jag har nu. Fast hitta en gammal Avril Lavigne skiva i bilen så den går ju på repeat!
 
Ska jobba idag, börjar halv fyra så en liten stund kvar tills dess. Maria har varit här under förmiddagen, dör för att hon ska dra till Turkiet om 10 dagar och blir borta till augusti.. Kommer sakna henne så äckligt mycket. Ska städa lite innan jag drar och jobbar. Vi hörs!
 
♥A | | Kommentera |

16e maj 2014

Herregud vilket träningspass vi körde igår?! Helt galet jobbigt hahaha, jag tyckte Vipr var jobbigt (fast grymt kul) men det här tog fan första plats. Det var rent av bara konditionsträning, det hade iförsig Vipr också, men där tränar man även mycket ben, rumpa, rygg och axlar. Vi gjorde flera konditionsövningar, det kändes bra att träna trots träningsvärken och det känns bättre idag. Dock fick jag håll under uppvärmningen, (really..) och ja, fick pina mig igenom och fortsätta springa, gick aldrig riktigt över, jag avskyr håll!? Trots olika tips jag hört/fått så försvinner det inte alltid, så hade det till och från, i mitten av passet började mitt huvud dunka och kände mig nästan dålig haha.. Kände inte att jag kunde prestera till 100 % men är ändå glad över att vi tränade klart passet och sådär. Känns som om jag gjorde en del nytta iallafall haha!
 
Erica kämpade på bättre än mig, medan jag stod och försökte andas sprang hon vidare haha. Skitbra jobbat iallafall! Idag och imorgon är det ingen träning, utan blir inte förrän på söndag. Så blir skönt med några vilodagar. Ska plocka undan lite grejer här hemma, sen får vi se, förhoppningsvis kommer man ut lite idag, det är ju underbart väder! 
 
♥A | | Kommentera |
Upp