"Lätt" lastbil

Hej!
 
Kom precis hem från jobbet. Idag fick jag en hemsk utmaning haha, nej men det kändes hemskt först. Jag var ta mig fan livrädd hahaha. Jag fick uppgiften att ta emot en hyrbil. Eller ja, bil är ju milt uttryckt. Jag skulle köra deras största uthyrningbil, vilket är lätt lastbil (lätt..). Jag har aldrig kört något stötte än vanlig personbil, inte ens liten skåpbil. Så med rädsla fick jag göra det alldeles själv. Alltså, inte ens någon brevid!? Jag vart så jäkla nervös, men sen när jag gick ut försökte jag skjuta undan tankarna på "Annie, du kommer köra in i exakt alla, inte ens bara en stolpe utan alla människor också" och försökte tänka att "det går nog jättebra...." 
 
Och det gick ganska bra, men kände mig lite övergiven och visste inte hur jag skulle göra riktigt. Tillslut fick jag in lastbilen i tvätta-själv hallen, efter lite hjälp av en kollega med hur jag skulle backa fick jag lastbilen dit jag ville. Tvätta, invändigt/utvändigt, köra ut den och backa in den på en parkeringsruta brevid resterande lastbilar. DEN klarade jag, kände mig stolt efteråt, men fortfarande nästan irriterad över att jag fick en så svår uppgift min fjärde dag.... Em del rycker kanske på axlarna åt att köra lätt lastbil, finns ju många som kör större lastbilar, en del med släp till och med, men för lilla mig var det väldigt väldigt läskigt haha. Men nu har jag gjort det! 
 
Annars har dagen gått väldigt bra. Nu ser jag mycket fram emot helgen. Imorgon sticker vi som sagt till Gotland och jag tror vi kommer ha grymt roligt! Ska städa lite nu och packa, vi hörs, ha en superbra helg och skräm inte ihjäl varandra. KRAM!
 
Sådär glad var jag imorse, INTE när jag skulle backa lastbil.
♥A | | En kommentar |

30e oktober 2014

Godmorgon! 
 
Idag kom jag upp i bra tid, känns superbra! Känns som om jag har väldigt mycket "göra" och väldigt lite "tid". Jag har suttit och gjort snart hälften av kurserna del 2 för OKQ8. Jag har ju hälften kvar, men inte så många dagar på mig. Oavsett vet jag att jag kommer hinna klart i tid, men det finns så mycket mer att göra! Jag har inte hunnit packa än, det går iförsig ganska fort eftersom vi bara ska vara borta över helgen, men ändå, jag måste ju packa. Dessutom ska det städas här hemma, för jag totalt vägrar åka iväg över helgen med stök hemma. Sån är jag, det måste vara rent och fint tills man kommer hem, då blir jag glad. :) 
 
Jag har ungefär en timme på mig att göra mig iordning och påbörja dessa olika saker. Det blir min fjärde dag på OKQ8 idag och min sista dag för veckan. På måndag, tisdag och onsdag jobbar jag där igen. Eftersom det är 8e dagen jag jobbar i rad idag, känns det mer än skönt att ta helg. Vi har jättefint väder idag, så känner mig på strålande humör. Dessutom går det bra på nya jobbet, tycker jag lärt mig mycket under kort tid. Finns självklart mycket kvar, men tycker själv att jag gjort framsteg. Men det är bland annat tack vare Frida också såklart.
 
Hoppas ni får en bra dag, vi hörs!
 
♥A | | Kommentera |

28e oktober 2014 - Nytt jobb

Godmorgon! 
 
Jag har börjat på ett nytt jobb. Fortfarande inom samma branch, jag har fått jobb på OKQ8 i Upplands Väsby, "mina hemtrakter" haha. Nej men har ju bott i Väsby tills jag var ungefär 14 år satt. Hur som helst, så i söndags jobbade jag mitt sista arbetspass på Shell, kommer ju självklart sakna alla på jobbet, men kände att jag vart erbjuden mer på OKQ8 och tror jag kan utvecklas själv och ha möjlighet till mer jobb. Därför tog jag det beslutet, Jag hade min första arbetsdag igår. Frida jobbar även där och det är väldigt skönt, då känner man iallafall någon. Kommer jobba med henne mina första pass. Idag börjar vi klockan tre och har stängning. 
 
Jag tycker det gick bra igår. Jag fick stå bakom kassan hela dagen, försöka lära mig deras system. Det är annorlunda med vad jag är van vid och jag vet att det kommer ta lite tid innan jag lär mig det fullt ut. Men jag tycker ändå att jag lärde mig relativt mycket igår och inom dessa två upplärningsveckor tror jag att jag klarar det mesta. Det känns väldigt kul och jag är jätteglad över den här möjligheten. 
 
Jag ska ta det lugnt nu under förmiddagen, har lite kurser att göra också, så ska börja med det. Ha en bra dag så hörs vi!
 
Jag och Frida skrattade lite åt att jag fick muggen där det står "the boss", snarare nypåjobbet va? Hahaha
♥A | | Kommentera |
Upp