29e september 2014

Hej! 
 
Hoppas ni haft en bra helg, min har varit superbra. Satt och kollade på fredagens idol på lördagmorgon, missade ju den eftersom jag jobbade. Jag har redan fått mina favoriter där, det är faktiskt väldigt kul. Jag har inte följt idol på flera år, men fastnade för det iår igen, och det finns några som är så grymt duktiga. 
 
Senare på kvällen gick vi över till Linn och Robin och spela kortspel, jättetrevligt och riktigt kul kortspel, fast jag förlora haha, men det var jättekul. Efter det åkte vi in till Uppsala och åt ute, skysst mat, vi drack lite, umgicks, hade trevligt. Vi hade bokat bowlingbana runt elva, så vi gick dit och bowla. Jag vet inte om jag bara har blivit helt awesome eller om det var ölen, men jag vann över Patrik. Alltså, haha jag var så jäkla bra! Det är okej att säga så i det här sammanhanget (och många fler), för Patrik vinner alltid över mig på bowling, ALLTID. Och med överlägnsa poäng. Men inte den här gången. Det var verkligen kul. Dock gick första plats till Robin, men jag kom tvåa, och så länge jag vann över Patrik är jag ju en vinnare satte.. 
 
Nej men det vart en riktigt lyckad kväll tycker jag, vi hade kul, skratta mycket, umgicks, riktigt trevligt. Dagen efter stack jag iväg och handlade lite. Bakade inför kvällen och igår tog jag och Patrik en fika med min familj, pappa fick sin present och sådär. Det var mysigt. Vi började kolla på en serie igår, Gotham, verkar spännande och bra hittills, vill se nästa avsnitt nu. Kul att man hittat en serie att följa igen!
 
Ska snart skjutsa Maria till jobbet, så ska se till att bli klar med det jag håller på med här hemma. Vi hörs sen, hej!
 
♥A | | Kommentera |

26e september 2014

Godmorgon, 
 
tog lite sovmorgon idag, gick upp klockan nio och kollade på tv. Jag bakade frallor igår innan jobbet, så bjöd upp mamma på en kopp te och nybakat bröd. Vart faktiskt riktigt bra, dock ville jag ha sånna här fluffiga frallor, dom vart ganska små, kanske hade för lite jäst eller lät dom jäsa för kort tid. Men dom vart oavsett goda, jag toppade dom med lite solrosfrön, vart gott! 
 
Jobbade till elva igår tillsammans med Maria. Det var ganska lugnt faktiskt. Haha vi vart sådär fnissiga man kan bli, när allting är roligt, så vi kunde brista ut i gapskratt utan anledning. Det var jättejobbigt. När det kom en kund liksom var jag tvungen att titta bort från Maria, om jag ens sneglade bort mot henne och såg henne i ögonvrån började jag asgarva. Haha åh gud vi var sådär hela kvällen. Båda var trötta hahaa.. 
 
Jag jobbar samma tid idag, så det är långt kvar innan jag behöver sticka iväg. Jag håller på och bakar frallor igen, vill testa lite annorlunda, dessutom så tog dom andra slut igår haha. Ska hämta Maria så vi kan äta lite frukost tillsammans. Hoppas ni får en bra dag!
 
♥A | | En kommentar |

25e september 2014

"Godmorgon",
 
vaknade utvilad runt åtta-tiden, sen dess har jag tagit det lugnt, städat lite ja, men annars legat i soffan, spelat spel på min ipad eller kollat på tv. Jag har lyckats bli lite sjuk, hostar ganska mycket och halsen kliar en del, dock har jag sluppit igentäppt näsa osv, så det är skönt. Jag fick ont i halsen på ett ögonblick kändes det som,  kände mig lite hängig på kvällen och morgonen efter hade jag hosta och ont. Lite irriterande för ville verkligen träna mera den här veckan, men nu går ju inte det. Jag ska iallafall jobba idag, och det är jag och Maria som jobbar - så himla nice!
 
Igår var jag iväg och shoppade lite. Behövde ett par jeans, så det var egentligen det jag köpte, men det vart ett nytt träningslinne också, det kan man ändå inte ha för många av. På kvällen kom mamma förbi med hundarna, tog en kopp kaffe, pratade lite och sådär. Jag och Patrik kollade på ett spännande program på discovery, River Monsters heter det, vi började kolla och sen vart man tvungen att se klart för man ville se hur det sluta. Det var rätt coolt, finns så jäkla sjuka fiskar. Seriöst.. 
 
Ja nej, ska kanske göra någon lunch, sen är det inte så långt kvar tills jag ska dra och jobba heller. Vi hörs!
 
Fina King ♥
♥A | | Kommentera |
Upp