Day 28: Sky

Skulle lagt upp denna bild igår men var på jobbet så det gick ju inte så bra. Temat var himmel så valde en bild jag tog för kanske två veckor sen när jag och Maria åkte från Bålsta hem på kvällen, det var en jättefin solnedgång, himlen var alldeles rosa, orange och röd, sjukt fint, blir aldrig lika bra på bild, men helt okej.
 
| | Kommentera |

Amen jag blir 21 imorgon

Godmorgon! 
 
Idag är det sista dagen innan vi åker till Turkiet, det ska bli så himla kul! Jag har stått och provat massa kläder och väljer omsorgsfullt vad jag ska ha med. Det är ju sjukt svårt att packa för en vecka, då tar jag oftast med mig kläder så jag hade kunnat stanna i två, och nu när jag ska ut och resa i fyra dagar, hur gör man??? Kan man ha fem klänningar, tre par shorts, två kjolar, sju linnen och tre par skor ändå eller??? Hahaha nej men jag är usel på att packa smart, jag slänger alltid ner det jag vill ha, även fast det är på tok för mycket.
 
Imorgon fyller jag år också. Mitt år som tjugoåring går över till tjugoett. Tjugo-ett. 21. Hej jag är 21. ???? Är man fortfarande ung??? Skämt å sido. Jag ser fram emot morgondagen som kommer firas med alla i familjen, äntligen med Alexandra också, som ska med på resan, jag kommer ha Patrik där, vi kommer vara i fina Turkiet. Det kommer bli jättekul!
 
Så att göra idag blir packa klart, åka och klippa mig, hämta Alexandra och städa lite hemma så det är snyggt och fräscht när vi sen är hemma nästa vecka. Ha en bra dag!
 
♥A | | Kommentera |

28e april 2015

Hej! 
 
Jag ska precis sticka iväg, har ett paket att hämta på posten, sen ska jag jobba till elva. Har tidigare idag hoppat in som vikarie på förskolan, vi har mest varit ute hela dagen, har faktiskt varit jätteskönt med tanke på hur fint väder vi har! Igår fick jag en jättefin födelsedagspresent i förskott av Helen. Hon hade satt ihop ett kollage av massa bilder från min blogg, klistrat in en del citat jag skrivit och satt ihop allting till en tavla. Jag är verkligen jätteglad över denna personliga och fina present. Tack igen så jättemycket, den är superfin! Blev faktiskt lite rörd, jättegulligt att lägga ner tid och arbete på en present till mig♥ Så den ska sättas upp på väggen snarast!
 
Jag hoppas ni får en bra dag, vi hörs!
 
Svårt att få det skarpt och bra på bild, men den är superfin, älskar den!
♥A | | Kommentera |
Upp