Grillkväll hos min fina vän

Hej!

Igår vart jag bjuden på grillkväll hemma hos Hannah. Jätteroligt att faktiskt hitta på något en söndag, en dag man annars bara brukar ligga nergrävd i soffan och få huvudvärk på typ. Jag var lite tidig dit men spelar ju ingen roll. Vi satt ute på balkongen och pratade medan vi väntade på att alla skulle komma. Det var jag och Hannah, Rasmus, Öhrn och Emil. Vi grillade, maten var jättegod, vi snackade och umgicks, spelade ett kortspel som heter 500, vi satt där ute på balkongen och jag typ kokade inombords för att jag är en så dålig förlorare hahaha. Nej skoja, jag var värre när jag var typ liten skit på 10 år som började tjura om jag förlora och gick iväg på rummet och vägrade prata med någon familjemedlem överhuvudtaget. Glad att man växt ifrån det lite hahahaha. Nej men så vi hade jättetrevligt, supermysigt och roligt att få umgås lite med min kära vän. 
 
Ha en bra kväll, kram!
 
♥A | | Kommentera |

Chiapannkakor

Godmorgon!
 
Startade dagen med ett nytt recept på chiafrön. Fick idén från en tidning jag satt och bläddra i igår, man måste förbereda lite dagen innan, det är chiafrönen tillsammans med mandelmjölk, salt och lite vanlijpulver som ska stelna i kylskåpet över natten, så det blir som chiapudding i konsistens. Nu på morgonen var allt jag behövde göra, blanda i två ägg, en halv deciliter mandelmjöl, en tsk bakpulver och lite blåbär. Sen var det bara att steka. Dom ska väl vara i samma storlek som mindre pannkakor, tänk er typ sånna där små amerikanska. Det var inte särskilt svårt, jag vet att jag kämpat flera gånger med bananpannkakor, dom har liksom trasat sönder när jag ska vända dom. Men dom här höll ihop sig lite lättare. Det var supergott tillsammans med lite hallon, blåbär och krossade nötter. Roligt att testa något nytt. Nu är jag redo för dagen, kram på er!
 
♥Träning | | Kommentera |

Fashionshow

Godmorgon!
 
Så himla skönt att få sova ut idag! Behövdes verkligen, efter många dagars jobb känns det fantastiskt skönt att vara ledig idag och hela helgen! Vilken kväll igår, så himla roligt! Vi blev välkommnade på Tessinska Palatset, en trappa upp skulle modevisningen hållas. Vi började fixa med musiken, jag testade mig fram på mixerbordet, vad som lät bra och inte. Genrepet skulle börjat vid tolv men blev lite försenat. Vi körde ett litet genrep ändå, fast alla inte var på plats och övade lite. Jag tyckte det gick väldigt bra. Efter det gick jag runt tillsammans med Tove, en jättetrevlig tjej som jobbade med hur själva modevisningen skulle gå till. Vi pratade med designerna och modellerna, tittade på deras olika kollektioner och jag funderade i huvudet på vilken musik som passade bäst till vad. 
 
Strax innan tre skulle Svt filma och intervjua landshövdingen och även en del av genrepet, jätteroligt! Ingen aning om jag kom med på något bit, men det tror jag inte haha, var så koncentrerad på att sköta ljudet så hann liksom inte reflektera över det. Jag och mamma tog varsin smörgås till lunch, snabbt sådär mellan repen. Vid fyra var väl nästan alla på plats så då körde vi igenom modevisningen ett par gånger. Det var sen en rast på cirka en timme innan hela eventet skulle starta så då sprang jag iväg och bytte om och fräschade till mig lite. 
 
Klockan halv sex körde den första modevisningen igång, rummet var fullt av en förväntasfull publik. Varje modevisning varade i 15 minuter, som skulle visas upp fem gånger under kvällen. Det var många fina kläder och häftiga kollektioner. Riktigt roligt att få se tycker jag! Hela eventet blev väldigt lyckat, alla verkade vara nöjda och glada över visningen, både gäster, personal och designers. Efter modevisningen höll landshövdingen Chris Heister ett tal och tackade alla för kvällen, varav hon blev tackad själv för ett fantastiskt event och rolig kväll!
 
Jag måste ju bara säga, vilken fantastisk byggnad Tessinska palatset är! Trädgården var helt underbar, på andra våningen där jag också fick gå runt och titta, var all inredning från 1600-talet, alltså ALLT, tapeter, möbler, så himla häftigt! Jag är iallafall väldigt glad över att få ha deltagit och jobbat med det här eventet, tackar min kära mamma också för den möjligheten och även för att vi hade en rolig dag fylld med skratt och förväntan!
 
♥A | | Kommentera |
Upp