En jättemysig jul

Hej! 
 
Hoppas ni alla haft en glädjefull och mysig jul tillsammans med familj och vänner. Jag själv har haft en riktigt mysig jul. Jag har fått fantastiskt fina julklappar, kände mig så bortskämd och glad över allt jag fick. Just nu sitter jag och bloggar från min nya dator som Patrik köpte till mig i julklapp, hur sjukt är inte det då? Älskade, tack snälla! Det var så himla roligt att fira jul och ge bort allt fint man köpt till alla. Hundarna fick varsin röd fluga att ha på sig, dom blev så galet söta i dom, åh va fina dom var. Alexandra och Andreas firade julafton hemma hos oss och det var superkul. Vi åt middag, umgicks och spelade ett jätteroligt spel på kvällen. Det vart mycket skratt den kvällen!
 
I mellandagarna jobbade jag mest, hann inte med mycket mer än så. Man är ju så trött efteråt så kvällarna blev lugna. Idag är jag ledig och känner mig förväntasfull för nyårsafton. Vi kommer vara över hos Linn, Robin och lilla Bell och äta middag ihop och fira kvällen tillsammans. Så jag tror vi kommer ha jättekul. Var iväg idag och handlade lite, ville hitta något fint att ha på mig imorgon men är ute i sista minuten så hittade inget. Dock köpte jag ett nytt nagellack, ett matt rosa nagellack, ser lite mer åt det lila håller ut men skitsamma. Det blev snyggt på, dock var jag dum i huvudet och började dra på överlack för att färgen skulle hålla längre vilket självklart resulterade i att nageln inte var matt längre så nu har jag en blank glansig tumnagel och resten matta. Vilken problem hahaha. 
 
Så imorgon är det nyårsafton, årets sista dag och jag bara undrar hur i helsike det här året kunde gå så fort. Åtminstone det senaste halvåret, känns som om augusti, september, oktober och november var över på en månad typ. Men jag ser fram emot det nya året. Vet ej om jag tänker ha några nyårslöften, eller så har jag det men kallar det för något annat för nyårslöftena håller man ju aldrig. Kram på er, hoppas ni har en bra kväll!
 
Titta vad fina dom blev! Älsklingar!
♥A | |
Upp