Tredje advent

Godmorgon! 
 
Jag och Maria stack iväg på julmarknaden i Sigtuna igår! Hade ingen aning om att det skulle vara så mycket folk där som det var, alltså jag hittade inte en parkeringsplats nånstans haha, jag menar folk hade ju ställt sig på gräsmattor! Haha så det var en del folk där, men jag och Maria hade ändå trevligt. Vi gick en vända genom marknaden. Vi köpte ingenting, eller jo förutom brända mandlar men alltså det måste man ju ha, så himla gott. Vi var ändå mest där för att få känna lite julstämning, och det var faktiskt väldigt mysigt att titta lite.
 
Efter ett litet tag blev det väldigt kallt så vi försökte hitta en plats på något café nånstans men det var omöjligt haha. Så vi åkte direkt hem till mig istället och började julbaka. Vi gjorde knäck och pepparkakor. Knäcken blev så himla god! Våra pepparkakor blev väl ganska fina också hahaha, får se om vi orkar ge oss på ett pepparkakshus någon dag här också, det är ju så himla fint att ställa hemma nånstans. Julmys!
 
Idag är vi båda lediga, så vi får se vad vi hittar på. Hoppas ni haft en mysig helg och får en bra start på veckan, kram!

 
♥A | |
Upp