31a januari 2015

Åh det känns så skönt att vara hemma. Jag har dragit på mig mjukisbyxorna, parkerat bilen på jagåkeringenstansmeridag och om en liten stund ska jag och Patrik över till Linn och Robin för att käka lite grillat. Vi ska faktiskt grilla idag haha, trots att det är slutet av januari och snön bara öser ner ute. Det går alltid att grilla! Idag var jag mycket piggare på jobbet. Jag hade inte alls en bra arbetsdag igår. Jag kände mig tröttare än vad jag gjort på länge, ögonen bara sved och mitt tålamod var likamed noll. Kunde inte känna mer frihet än när jag fick åka hem. Dessutom fick jag köra pappas fina bil hem som jag hämtade tidigt på morgonen innan jobbet på servicen i Solna. 
 
Jag kände mig till viss del återhämtad imorse efter en bra natts sömn. Det var full fart på jobbet idag, nästan lite sådär paniktempo hela tiden. Det vart lite kaosartat och man önskade vid flertal tillfällen att man kunde dela på sig i tre delar för att hinna med alla saker samtidigt. Det kan hända inom loppet av 1 minut, så är all personal borta så står man där själv bakom kassan med kunder vid biluthyrningen, spel och "vanliga" kassorna. Och ALLA stirrar på en som om man på riktigt har möjlighet att slita sig själv i två delar till för att hjälpa dom samtidigt. Jag vet inte, sen när det är helt lugnt, inte en kund på 20 minuter, då står alla bakom kassan helt redo. HAHA alla bara försvinner. Blir tokig. Nej men det blir så ibland. Men man kände sig lagom trött i skallen efter den här arbetsdagen. 
 
Jag har lyckats hålla min kost hittills, det känns väldigt bra! Jag har inte kommit iväg och tränat mer på gymmet men går konstant på jobbet och sen har jag tagit promenader med hundarna. Var på en liten kort idag nu efter jobbet, så vardagsmotion har jag iallafall fått. Alltid nått. Det blir nog en rätt lugn lördag för min del, jag ska upp tidigt imorgon och jobba igen. Jag hoppas ni har en riktigt fortsatt bra helg, vi hörs!
 
♥A | | Kommentera |

29e januari 2015

Godmorgon! 
 
Gissa vad jag vaknade upp med idag? TRÄNINGSVÄRK! Och det känns helt underbart faktiskt. Jag kommer förmodligen ta tillbaka det där efter mitt arbetspass senare idag, eller när jag vaknar imorgon och har ännu ondare. Men alltså, det känns ändå fantastiskt bra. Jag åkte iväg och tränade igår, körde ett bodypumppass, känns alltid så bra just efter det passet, för man får ta i så jäkla mycket, man kör slut på varenda muskel känns det som. Jag motiverade mig själv att verkligen köra tills jag fysiskt inte kan, alltså kan verkligen inte göra ett rep till eller ett knäböj eller utfall till. Alltså mina ben skakade som faan. Åh det var jätteskönt! 
 
Jag var helt allvarligt igår med att jag ska ändra min livsstil lite. Jag såg till att handla hem mat för ett par dagar framåt, igår gjorde jag en supergod pasta med vitlök och kräftstjärtar. Jag vet ju att jag inte ska frossa kolhydrater, men jag körde åtminstone på fullkornspasta istället för vanlig. Sen så är ju mat och träning a och o, man kan inte äta skit och träna ibland och förvänta sig resultat. Däremot tror jag absolut man kan unna sig pasta, man kan äta pommes till en köttbit en helg, det är ju ingen fara. Så länge man håller sin träning och inte frossar onyttig mat i alldeles för stor mängd. Detta har man hört många gånger. Inget är bra om man får för mycket av det. I princip alla fall stämmer det. 
 
Jag börjar inte jobba förrän klockan ett och jag har en del att göra innan dess. Nu ska jag ta en dusch, sen åka ner till mormor, ta en promenad med hundarna (vilket får bli min träning idag), kolla om mormor behöver hjälp med något och sen upp till mig igen och försöka hinna med det jag vill hinna med här hemma. Annars får det bli efter jobbet sen. Jag hoppas ni får en jättebra dag, vi hörs!
 
Lilla King och hans 'thing' för bh'ar♥
♥A | | Kommentera |

It's always the small pieces that make the big picture

| | Kommentera |
Upp