thank the stars it's friday

Hej!
 
Har precis kommit hem från lite mys hemma hos mina föräldrar. Dom har gäster över ikväll, dessutom är Jessica och hälsar på också, jätteroligt att träffa allihopa. Fick även smaka på lite av middagen, goda räkor med aioli, grillat och olika såser, supergott verkligen! Jag fick höra härlig livemusik från en utav gästerna, fantastikt fin röst och fina låttexter. MEN ÅH LÄGG AV, fick se mamma och pappas jacuzzi som dom köpt. SLUTA VAD UNDERBAR, övervägde att flytta hem igen men älskar Patrik för mycket så jag nöjer mig med att bjuda ner mig själv när som helst jag vill och bada! Kanske blir ett dopp imorgon kväll efter jobbet? 
 
Nu är jag hemma och har ett lass av kläder som bara väntar på att vikas, lite små plock äre väl jämt. Sen tänker jag ta mig ett glas vin, tända ljus och njuta resten av kvällen. Imorgon jobbar jag, iallafall eftermiddag så jag kan sova ut lite. Jag har börjat få lite mörka ringar under ögonen och jag har nog aldrig längtat mer efter att få vara ledig. Hoppas ni har en mysig helg, kram!
 
♥A | | Kommentera |

Om åtta dagar lever man lite mer

Hej!
 
Alltså jag gör ingenting annat än att jobba hallå, haha. Panik. Ångest. Snudd inpå iallafall. Fast det är väl fasiken inte så mycket att ha ångest över, sommaren har ju ännu inte anlänt hehe. Eh eller vi har haft ett par få riktigt fina dagar, men sista tiden har ju bara varit moln, lite lite sol och en daglig dos av regn. Sommarvärmen har ju knappt existerat, för ett par dagar sen när jag gick tidigt till jobbet kändes det som att kliva ut en tidig septembermorgon. Kallt, fuktigt och grått. 
 
Men jag tror på augusti. Min semester kickar igång den första och sträcker sig till den tolfte. Tolv dagar, jag tror starkt på att värmen lyckats vända sig till vårt avlånga land vid det läget. För nu börjar jag smått ledsna lite på att stå bakom en kassabänk och se alla semesterfirare komma in bittra över vädret och fråga om toaletten och be mig lägga kvittot i arkivet. Jag är inte sugen på att jobba några fler nätter och akta mig för alla nattfjärilar som har sina kamikazeflygningar mot nattluckan och mosbrickor som ska serveras i mängder. Jag längtar så till mina lediga dagar. SKA BLI SÅ SKÖNT. 
 
Hahaha jag försöker att inte låta bitter! Jag är faktiskt på väldigt bra humör och trots mina väldigt intensiva arbetsdagar så har jag hunnit med lite skoj på fritiden. Jag och Patrik har spenderat timmar ute på sjön med båten, vi har fiskat, jag fick en söt liten abborre, vi har skålat på vår ett och ett halvårs dag med öl i champangeglas gjorda av plast, bara för att få det lite fancy, vi har tittat på serier, ätit god mat, grillat, myst och tagit vara på den lilla fritid vi haft ihop. Igår gick Patrik på semester och det är bara åtta dagar kvar till min. Så hur det än blir, vilket väder vi än får vet jag att vår semester kommer bli härlig. Hare bra, kram!
 
♥A | | Kommentera |

Träningsvärk från helvetet

Hej!
 
Vilken rivstart denna vecka fick med jobb, träning och hemmagöra. Jag har totalt tröttnat på min egna lathet när det kommer till allt förutom jobbet, det är ju en bra anställd-bonus iallafall, att jag jobbar bra, men allt annat ba helt väck, all energi är heeeelt borta. Jag städar inte, jag tränar inte, jag lagar inte ens min egna mat längre, senaste veckorna har liksom bestått av pizza, tvtittande, jobb och sömn. That is it. Inte konstigt att en utehelg i Göteborg gjorde mig utslagen haha, KOM IGEN. Nej så jag ryckte upp mig efter den här helgen och ba bestämde mig att nu räcker det, nu kör vi, tillbaka till hålla-formen / röra på mig mycket-livet och sluta äta hämtmat och kolla på femton avsnitt pretty little liars istället för att ta en powerwalk. 
 
Så i måndags körde jag och Maria en timmes bodypump, och det kändes grymt bra. Dock var vi stela som pinnar dagen efter med en träningsvärk hämtad från helvetet. Visst hade vi rätt kul i vårt elände på jobbet med mycket skratt som byttes till tårar då man tappade en penna på golvet och fick böja sig ner. Det var omöjligt haha. Men aja, onsdagen var en aning mildare men det är inte förrän idag jag känt att min kropp börjat återhämta sig. Så då vare bara på't igen. Vi körde coreträning på sats, ett kort pass men effektivt. Nu är jag hemma och väntar på middagen som står i ugnen. Snart kommer Patrik hem och då har jag bestämt mig för att vi ska äta mat och kolla på suits. 
 
Ha en bra kväll, vi hörs, kram!
 
 
♥A | | Kommentera |
Upp