Mysfrulle

Godmorgon!
 
Gick upp tidigt idag och bakade bröd till frukosten, det är ju så himla gott. Hade köpt hem vallmofrön och pumpafrön här i veckan som jag toppade med. Patrik har dragit iväg och jobbat, men vi fick iallafall käka lite mysfrukost ihop. Jag har också jobb framför mig idag, men inte förrän klockan fyra. Det var så jäkla skönt att vara ledig igår! Sov iförsig bort hela dagen haha, eftersom jag var så trött efter nattjobbet, men på kvällen sen bjöd vi upp Maria, så åt vi alla tre middag ihop och umgicks. Supermysigt!
 
Ha en trevlig helg!
 
♥A | | Kommentera |

FREDAG

Godmorgon! 
 
Det här med att vända tillbaka dygnet och inte sova något förrän ikväll håller inte. Jag måste sova haha, särskilt efter inatt? Allt var typ extra jobbigt inatt, vet inte, kändes som om det kom någon hela tiden, man blev liksom störd precis när man skulle börja med något. Alltså, ta det inte fel, vi har ju öppet såklart för att kunder ska kunna handla på nätterna också, MEN man är ju ändå som sagt ensam och man har ju sina arbetsuppgifter som måste göras, så.. Jag menar, när någon står och hets-plingar för att man är och moppar golvet blir man lite såhär, eh lugn. 
 
Natten har iallafall gott fort, nästan för fort, vart nästan stressigt ett tag, men inget man inte kan hantera va. Verkar som om dom flesta tog sovmorgon eller struntade i morgonkaffet på shell för själva morgonrushen var inte alls lika hetsig idag. Jätteskönt för jag kände mig helt färdig haha! ÅH Maria är hemma nu föresten! Ska bli jätteroligt att träffa henne igen!♥ Mysmarre♥
 
Och ja , annars då? Det är äntligen fredag som jag tjatat om sen i måndags. Det blir lite Game of thrones, lite skysst käk, massa mysa med Patrik och sen en så jävla skön natt där jag får sova istället för att jobba. KRAM!
 
♥A | | Kommentera |

Sista nattpasset

Jag har sovit jättedåligt under dagen idag, tror jag på riktigt var vaken för länge för kände mig inte sådär sovtrött när jag la mig.. Jag vaknade hela tiden, hade svårt att somna om och ja, aja, så blir det ibland. Det är min sista natt nu ändå så det spelar inte så stor roll. Jag gick upp vid typ halv sex tillslut för att fixa lite käk. Jag och Patrik grillade kyckling till middag och till det testade jag göra en couscous-sallad, det vart jättegott! Vi gjorde också eget vitlöksbröd, så sjukt gott. Så en mysig kväll har vi haft innan jag ska åka och jobba. Jag behöver verkligen göra något för att vakna till, får väl göra mig en till kopp kaffe kanske.. 
 
Ha en bra kväll, vi hörs imorgon!
 
♥A | | Kommentera |
Upp