.

Alltså åh vilken mysig och rolig helg vi har haft! Och det var så värt varenda krona att ta flyget istället för båten, det tog ca 30-40 minuter att flyga över, jättesmidigt och skönt. Så vet ej om vi nånsin tar båten igen hahaha. Vi åkte rätt tidigt i fredags så vi var framme vid lunchtid i Visby. Hela dagen tog vi vara på tiden och gjorde massa saker, lite shopping, en fika, promenerade runt, sen umgicks vi med Linda och Andreas såklart när dom kom hem. Jag och Linda satte oss i köket och drack drinkar och sminkade oss, riktig förfest haha! På kvällen drog vi fyra ut och käka på La Masia, en tapasrestaurang. Allting var så sjukt gott, vi satt och prata och hade jättetrevligt. Efter middagen stack vi hem och drack och spelade ett skitroligt spel som jag totalglömt namnet på, men roligt som fan var det haha! Vi avslutade kvällen på en krog där vi spelade biljard, gick sådär för mig men roligt var det!
På lördagen började jag min morgon med att tappa min telefon i golvet så den bokstavligen typ sprängde sig själv haha, riktig obror, hade inte ens hunnit dricka kaffet typ. Nåväl. Jag och Linda stack ut för att titta runt lite i Visby. Det var så himla skönt att få komma ut och gå lite, solen sken och det var inte alls särskilt kallt. Här och där hade folk dekorerat halloweenpynt och vi mötte folk som klätt ut sig till allt från en typ avokado till en läskig demonclown typ, och jag älskar halloween! Allvarligt, så himla synd bara att jag inte hann fixa någon rolig utklädnad själv haha, annars hade jag bott i min halloweendräkt hela helgen. Nåväl. Vi gick till Botanska trädgården, jag fotade som en riktig turist haha, Linda fick ha tålamod. Men det var så fantastiskt fint på så många ställen så jag kan inte låta bli!
Framåt kvällen handlade vi inför middagen, vi käkade hemma, Linda lagade en supergod maträtt på lax och rotfrukter i ugnen, vi käkade, gjorde oss klara och stack sedan iväg en bit utanför Visby för att bowla. Jag och Linda var typ hur grymma som helst första gångerna, alltså jag ba drog två strikes och liksom jag LÅG ETTA. Sen hände något och hela kvällen slutade på att jag låg sist men okej. Antar att förbannelser och sånt alltid drabbar den bästa hehe. Patrik vann, vilken skräll va. Hahahha, men gud vad kul vi hade! Riktigt rolig kväll. Vi avslutade kvällen hemma hos Andreas och Linda med mer alkohol och roliga spel. Vi kom i säng rätt sent, idag var det bara i princip att vakna och dra till flygplatsen.
Något trötta men ändå glada för en fantastisk rolig och händelserik helg. Vi hann med så himla mycket på kort tid och jag är superglad för att vi kom iväg på vår lilla weekend till Gotland, fick träffa trevligt folk och härliga Andreas och Linda som låter oss vara hos dom och ha superkul.
Från sol och moln till ett disigt Stockholm. Men det är trots allt skönt att vara hemma.
Hoppas ni haft en bra helg, kram!
 
 
♥Inrikes | |
Upp