Glossybox

Jag har prenumererat på glossybox sen december förra året, så det är snart ett år som jag fått hem en glossybox varje månad som innehåller fem olika skönhetsprodukter. Man blir alltid lite extra glad när den dumpar ner i brevlådan varje månad haha! Så jag tänkte att jag kunde visa lite vad jag får i boxarna så kanske någon annan också vill prova. Det kostar 139 kronor i månaden, jag tycker inte att det är så farligt mycket pengar, sen får man ju oftast produkter som är mer värda än 139 kronor totalt. I oktoberboxen är temat Ray of Beauty där hudvård särskilt lyfts fram. 
 
Talika Photo-hydra DayEn innovativ dagkräm som är den första djupt återfuktande behandlingen inspirerad av ljusterapi. 
 
Jag fick även med ett läppstift från Elizabeth Mott, All day color lip lacquer.  
 
Diamond Heart Base Primer från Emité Make Up. Jag som precis gått och köpt en primer hahaha, typiskt, men den har lovande recensioner så ska bli spännande att prova!
 
Alcogel från Dax som doftar hallon, perfekt för mig att ha på jobbet till exempel! Liten smart förpackning dessutom som man kan ha i handväskan. Eller mitt fall kanske jackfickan eftersom jag oftast inte orkar ha handväska bara om jag måste haha. 
 
Sista produkten eller kanske produkterna, fick en liten bonus, en body lotion och ett litet parfymprov från Christina Aguileras Touch of Sedution, den doftar supergott av vanilj och ros!
Under varje månadsperiod har man då tid på sig att prova produkterna och sen ge sitt egna betyg på glossybox hemsida, där kan man fylla i vad man tyckte om för produkter, om dom höll vad dom lova hehe, ja lite hur man upplevde varje produkt. Jag har för det mesta varit nöjd med det jag fått, men såklart vissa har fungerat bättre än andra och varit mer användbara. 
 
Om det är någon som är nyfiken och vill prova kan man gå in här , då registrerar ni er via mig och hjälper även mig samla lite glossypoäng! Win win haha , kram! 
| |
Upp