Ja jag kommer alltid vara pappas flicka

Hoppas ni haft en bra helg! Igår var det farsdag, så efter jobbet igår åkte jag ner till mamma och pappa och tog en liten fika. Jag älskar min pappa varje dag, men visst skadar det inte att göra det lite extra på en sån här dag. Det är ju precis som med morsdag och typ alla hjärtansdag, kul att lägga lite extra tanke på någon men sen ska man ju alltid visa sina nära hur mycket dom betyder. Tråkigt om det bara vore så en gång om året liksom. Satt och tittade lite på bilder på mig och pappa igår, tänker på hur glad jag är över att ha en sån fantastisk pappa. Han är ju nästan alltid den jag ringer först om jag behöver råd, kanske inte typiska tjejgrejer för där är mamma på förstaplats, men typ om jag har problem med bilen, behöver råd och hjälp om vardagssituationer, typ "hej pappa mitt ljud funkar inte i vardagsrummet" och så kanske han förklarar på ljudteknik-språk som låter typ för mig såhär: "ah men har du tryckt på source 2, gångrat den med en auxkabel och satt den på input då ska det komma ut ett sånt där kommatecken på skärmen och sen ska det funka" och då fattar man ju precis allting. 
 
Hahaha nej men allvarligt han kan ju allt? Hur kan han allt? Jag har flera gånger ba alltså, hur lär han sig allting? Han kan spela flertal instrument, särskilt trummor som han är riktigt duktig på och spelar i ett band, utan att ha tagit en enda lektion i hela sitt liv? Han vet hur man seglar, jasså för han var pojkscout som liten eller? Äh NEJ, det bara lärde han sig eftersom han ville köpa en segelbåt. Han har snickrat och byggt om hela huset, jasså för han jobbar som byggare? Äh NEJ han är en sjukt duktig ljudtekniker men han kan även bygga om hus. Kunna driva ett eget företag, kunna installera varenda teknisk funktion oavsett, alltså det finns hur mycket som helst. Han kan typ massa grejer om en massa saker, själv står man och ba, delar vi DNA för jag förstår inte hur jag ska kunna koppla in kaffemaskinen? Jag säger inte att han kan göra det omöjliga men jag har ju typ aldrig hört honom säga "jag vet inte hur man gör" så.. Han är liksom första person att fråga när det är något man själv inte förstår eller vet. 
 
Skämt å sido, jag är så stolt över att vara dotter till den här underbara människan. Han har lärt mig massor, förutom att bygga en lådbil, cykla och läsa matteläxan, han har lärt mig vad som är viktigt att värdesätta i livet, hur viktigt tillit och familj är, hur mycket man ska älska sina nära och visa det ofta. Han har, som många andra pappor, en dålig pappa-humor, fast en del är väldigt rolig ändå så man bara skrattar rakt ut. Genom alla sina tusentals skämt genom åren har han lärt mig hur viktigt det är att skratta och le ofta. Under hela min uppväxt är mamma och pappa dom två jag alltid sett upp till, precis som alla småbarn är mamma och pappa idolerna under väldigt lång tid, och även om man inte visar det på samma sätt som när man var ett litet barn är dom ju båda mina klippor i livet, jag kan vända mig till dom jämt och hur mycket som än pågår i deras liv finner dom alltid ork och styrka att hjälpa mig med allt. Hur fantastiska är inte föräldrar? 
 
Jag fick frågan lite på skämt när jag var iväg på ett släktfirande för ett par veckor sen. Jag och pappa åkte själva och ja, jag hängde efter pappa lite där på kalaset, hah kändes väl tryggast haha (hej jag är 21 år) och fick tillslut en liten kommentar "är du pappas lilla flicka du?" och jag skrattar. Ja, jag kommer nog alltid vara det. 
 
♥A | |
#1 - - Anonym:

Vadå dålig pappa-humor?!😂 Jag älskar dig Angelina❤️❤️❤️

Svar: Hahaha :D Jag älskar dig me <3 <3 <3
Angelina Maniscalco

Upp