Höstpromenad

Hej!
 
Idag är jag ledig från jobbet, så himla skönt! Jag har varit nere hos mamma och pappa nästan hela dagen, jag och Maria gick igenom mina gamla saker/kläder i mitt gamla rum och det blev iallafall en stor svart sopsäck med massa kläder att kasta (kläder som är i så dåligt skick att det inte är någon mening att skänka bort) och sen fick jag iallafall nästan två kassar med kläder att skänka bort. Känns skönt, nu har man gjort lite nytta. 
 
Vi tog en promenad med hundarna, måste passa på att få lite sol också när den väl kikar fram. Jag tycker verkligen det är fantastiskt vackert ute! Jag tycker verkligen om hösten! Lite jobbigt att det blir kallt fort såklart, var inte supersugen på att skrapa frost från bilrutan redan NU, men aja, vi går ju mot vintern så vad kan man förvänta sig haha. Hundarna blev superglada och hyper på vår lilla promenad, trots det lyckades jag få lite fina bilder på dom fast dom har svårt att stå still haha! Dom bara avskyr när jag ska fota hahahaha stackarna. 
 
Så lite frisk luft och motion har jag fått idag, nu är jag hemma, ska ta tag i lite grejer, behöver dammsuga, skittråkigt men jaja. Ha det bra, kram!
 

Förstår ni vad jag menar eller? Hon är skitsur för att jag fotar henne hahaha, syns på hela henne!
♥A | |
#1 - - Dixi Wonderland:

Älskar höstpromenader! Och gud va söta ni är :D

Svar: Ja visst är det härligt?! Tack så mycket! :D
Angelina Maniscalco

#2 - - Carina:

Härliga bilder!. :)

Svar: Tack! :)
Angelina Maniscalco

Upp