Hundvakt

Godmorgon! 
 
Klockan ringde vid åtta imorse, kändes skönt att komma upp i tid. Jag hann inte ens göra en kopp kaffe innan hundarna ville ut på promenad haha, så det var bara att dra på sig kläder och gå ut. Det gick väl ganska bra, förutom att Kings halsband är lite trasigt så när jag fick möte av en annan person ute med sin hund lyckades han slita sig loss och sprang fram. Han är ju väldigt snäll King så han vill ju bara hälsa och nosa, men det är ändå inte okej! Jag vet ju inte vad det är för hund vi möter, den kanske inte alls gillar när det kommer fram hundar. Så efter att jag lite skamset bett om ursäkt och lyckats få tag på honom gick det ju bra. Vi gick en liten runda, efteråt la dom sig i soffan och typ sov, vilket var jätteskönt så jag kunde äta frukost och kolla på PH hahaha. 
 
Jag hade en upp och ner dag igår och mitt humör var så kört i bottnen haha, hade så svårt att jobba första timmarna, för var så osugen på att vara där, jag ville hem, jag ville umgås med Maria innan hon skulle sticka iväg.. Men jag får trösta mig med att hon kommer hem "snart" och att tiden brukar gå fort. Så jag har iallafall hundarna hemma i några dagar, och jag tycker ju att det är så mysigt ändå så♥
 
Jag börjar jobba klockan två, ska tvätta lite och fixa klart saker hemma innan dess, så bäst jag sätter igång, kram på er!
 
♥A | |
Upp