Mysfrukost med världens bästa Maria

Igår kom Maria hem från Turkiet, hon har varit där i två veckor, känns som om hon var borta jättelänge samtidigt som dagarna har flygit iväg. Hela förra veckan var över på ett ögonblick. Men det är alltid tomt när hon åker, tror det är mest det. Spelar ingen roll om det är veckor eller någon månad. En dag utan henne känns lång. Så igår kom hon iallafall hem, kände mig som en solstråle hela dagen haha. Dock sov jag när hon väl var hemma eftersom jag jobbat natt, men vi hann ses och umgås en stund på kvällen innan jag skulle iväg igen. 
 
Imorse tog nattpassen slut för den här veckan. Jag köpte med mig en ordentlig frukost hem till Maria efter jobbet. Vi käkade och fick äntligen prata ut om allt man velat snacka om i två veckor hahaha. Sen kollade vi på roliga klipp på tv, allt är så mycket roligare när man varit vaken i nästan ett dygn. Jag känner ju hur kroppen bara längtar efter att få sova, men jag ska försöka vara vaken ett tag till. 
 
Å så har vi hamnat i april helt plötsligt och då äre ju så att jag fyller år snart! Klart ska det firas på något sätt, är bara osäker på hela den här grejen med att bli 22. Kan man inte få stanna här på 21 ett tag. Låter löjligt kanske, tycker inte att någon annan är gammal när dom är 22 men när jag ska bli det känns det som om jag blir ett fossil. Nåväl haha. Nu ska jag städa lite och få det lite fint hemma inför helgen. Kram på er.
 
 
♥A | |
#1 - - Anna:

Härlig blogg :)

Svar: Tack så mycket! :)
Angelina Maniscalco

#2 - - josephine Asplund:

Mums=) Hoppas du får en fin kväll, kram!

Svar: Tack desamma! Kram!
Angelina Maniscalco

#3 - - Daniela:

Gu va gott det såg ut <3

Svar: Åh tack, va jättegott! :)
Angelina Maniscalco

Upp