Resan till Berlin

I slutet av juli reste jag, Patrik, Andreas och Linda till Berlin. Det var så himla roligt och trots att vi hade rätt kort om tid så hann vi göra mycket och uppleva både uteliv, historia och shopping. Vi kom dit på onsdagen, checkade in på vårt hotell, Radisson Blu, rätt häftigt hotell faktiskt. Dom hade ett jättestort, (GIGANTISKT) akvarium som prydde golv till tak i hotellobbyn. Alltså, man kunde åka hiss upp i akvariumet om man ville, jag överdriver inte när jag säger att det var stort. Jag och Patrik hade rum ut mot lobbyn så på kvällen kunde man se två dykare simma runt och mata alla fiskar, haha, ascoolt faktiskt.
 
Efter incheckningen stack vi ut i närområdet och satte oss på en restaurang för att luncha lite. Rätt lagom tills vi var tillbaka på hotellet blåste det upp till riktigt oväder, så det regnade, åskade och blixtrade i kanske två timmar. Lite besvikna var vi, eftersom vi tänkt sticka ut och se lite av stan, men så fort vädret la sig kunde jag och Linda iallafall sticka ut på lite shopping, blev ett par timmars shopping, köpte lite nytt, mest basics, men det behövs ju jämt. På kvällen drog vi ut och käkade, drack ett par öl och sånt där trevligt!
 
Dagen efter reste vi runt som galningar till olika platser utanför och i Berlin, som riktiga turister haha, men skriver om det i ett annat inlägg för annars kommer det här bli milslångt. Ska se om jag lyckas återuppta lite bloggande, har inte varit den mest aktiva på sistone men nåväl.
 
Svår att få bild på, försökte fota med panorama, så därför ser den haha typ skev ut.
♥Berlin 2016 | |
Upp