Så, vad har hänt?

Men vad tiden flyger förbi! Dagarna har bara rusat förbi och det har hänt så otroligt mycket saker hela tiden så man har liksom aldrig känt att man fått tid att sätta sig vid datorn haha. Så både roliga och tråkiga saker har hänt sen sist. I slutet av januari drog vi hela jobbgänget ut på Kontrast och tackade av vår chef som slutade den sista januari. Det var väldigt blandade känslor, och självklart saknar man honom på arbetet, han har ju ändå varit min chef i snart tre år. Men kvällen blev otroligt lyckad med massa skratt, bästa kollegorna, god mat, musik och dans. Från första februari fick vi en ny chef, hon verkar toppen och jag tror allt kommer bli väldigt bra och roligt tillsammans med henne också såklart! 
 
Det blir ju såklart en omställning på jobbet, och det är lite rörigt nu i början med nya rutiner och regler och ja, såklart att lära känna en ny person. Även jag själv har påverkats en del nu, det ser lite osäkert ut för min del på jobbet just nu men jag håller huvudet högt och hoppas på det bästa och försöker göra det bästa av allt som händer framöver. Så nu kan vi väl lämna jobbet, har haft sjukt mycket arbetspass på sistone dessutom och har en fullspäckad vecka framför mig, så nu till lite annat.
 
Jag och Patrik har börjat fixa hemma inför flytten, både målat om hemma och i nya lägenheten. Vi bor i en stökig liten etta för tillfället med flyttkartonger och saker överallt. Jag som absolut avskyr oordning har lite svårt att anpassa mig till denna miljö men nu är det bara EN vecka kvar. Nästa helg kommer vi säkert kunna börja flytta in, första mars är dock datumet satt på. Det ska bli så otroligt kul! I samma veva blir jag granne med min föredetta sambo Marre hahaha, från att ha bott ihop hela livet bortsett från cirka två år tillbaka då jag flyttade ihop med Patrik, blir vi, första mars, grannar! Vi behöver inte ens dra på oss skorna för att gå över till varandra! Hur perfekt?!
 
Annars då? Jag och Patrik firade alla hjärtans dag med en supermysigt frukost och trerättersmiddag hemma med en film på kvällen som jag somnade till efter tjugo minuter. Haha jag gör ju alltid så, kan inte hålla mig vaken nu för tiden, är så slutkörd haha. Men det var ändå en supermysig dag och vi var tillsammans hela dagen hemma och fixade med allt möjligt. Andreas och Linda var här förra helgen, så vi var ett gäng hemma hos oss och spelade spel, drack lite, berättade om roliga saker man varit med om så jag skratta tills det gjorde ont i magen. Så livet rullar på, börjar längta extremt mycket till mars ,april och hoppas på en tidig vår. Hoppas ni får en härlig fredag, kram!
 
Frukost på alla hjärtans dag med världens bästa kille♥
♥A | |
Upp