Snart ska vi lämna vår första lägenhet

Hej, hoppas ni haft en bra vecka hittills. Jag ska snart åka till jobbet, har två nattpass framför mig sen är jag ledig hela helgen, ska bli jätteskönt. I helgen kommer vi ju flytta. Förhoppningsvis. Datumet är ju satt första mars men det kommer säkert gå att börja flytta in i helgen. Iallafall en del saker. Vi ska måla om sovrummet i nya lägenheten, den är just nu mintgrön haha... Så det ska bli vitt fast vi har bestämt oss för att ha en fondvägg i grått. Ljusgrått. Jag har flera bilder framför mig över hur jag vill att det ska se ut, dock trodde jag inte det skulle vara så svårt att komma fram till vilken nyans av grått vi ska ha. När jag stod inne på Colorama idag och jämförde färger blev det jättesvårt, ska man ha silverpil, betong eller pearl grey? Fick med mig lite prover hem så får jämföra lite, så länge det inte går åt det gröna hållet eller blir alldeles för mörk grå så blir vi nog nöjda!
 
Det ska bli så roligt att inreda en helt ny lägenhet, vi kommer köpa lite nya möbler, fast stegvis, det är ju inte det billigaste med inredning, särskilt inte när vi behöver både ny säng och soffa. Men åh det ska bli så roligt! Äntligen få ett eget sovrum, det är absolut det bästa såklart. Samtidigt så kan ju inte känsliga jag strunta i min sentimentala sida som ba åh vi ska lämna vår första lägenhet, vår första av en massa saker. Det var i den här lägenheten vi lagade mat tillsammans för första gången, sov tillsammans, såg massa bra filmer och serier tillsammans, hade vårt första seriösa samtal tillsammans, första bråk, bokade vår första resa, första av en massa fina underbara saker. Vi har så många minnen härifrån och trots att vi bara flyttar några meter bort och min syster kommer bo här så blir jag super sentimental hahaha. 
 
Men det kommer bli så bra allting. Bo granne med Maria kommer va askul, att bo större hur skönt som helst och vi kommer ha så kul. Nu börjar tiden gå och jag ska börja göra mig iordning för jobbet, får bli någon kopp kaffe sen blir jag nog pigg och orkar jobba till imorgon bitti. Kram på er, hej.
 
 
♥A | |
Upp