17/1-14 ♥ 17/1-16

I söndags firade jag och Patrik två år tillsammans. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag är bara så otroligt lycklig och kär i den här killen. Visst har vi våra olikheter, tjafs och ibland dagar som vi inte förstår oss på varandra, men även dom dagarna  slutar ändå med ett 'jag älskar dig' och en varm kram godnatt. Vi har haft otroligt många fina stunder tillsammans med skratt, kärlek och glädje. Och jag är helt övertygad om att vi kommer ha många mysiga stunder framför oss. 
 
Du är mer än min pojkvän, du är min bästavän också. Du är alltid den första jag vill prata med om det händer något under dagen, roligt som tråkigt. Jag kan känna mig trygg med att jag alltid har dig att vända mig till om något går rätt åt helvete, vardagsproblem eller något större. Du finns alltid där, ofta med en bättre lösning dessutom. Jag är bara så himla glad över att jag har dig i mitt liv Patrik. 
 
Jag vet att vi visar kärlek på olika sätt. Jag är mer den typen som köper blommor, skriver små söta töntiga lappar eller köper någon liten gullig present sponant. Du är inte som mig där, du visar det på ditt sätt. Och det är absolut inget dåligt med det. Jag tänker på när du sov med mig på soffan en hel vecka efter att jag opererats eftersom jag inte kunde sova i sängen, du kunde, men ändå sov du trångt i soffan med mig för att vi skulle få sova tillsammans. 
 
Jag tänker på varje gång du bara kommer fram och kramar om mig från ingenstans. Eller när du killar mig på ryggen på morgonen innan du går upp. När du håller min hand när jag är flygrädd och tror vi ska dö haha, eller säger att jag är världens finaste tjej. Varje gång du lugnar mig med att allt kommer bli bra när jag tror att allt bara kan gå fel, och har nästan varje gång helt rätt dessutom. Jag tänker på alla gånger du går med på att ta hundratals bilder med mig fast jag vet att du inte alltid vill haha. Eller när du hämtade mig en kväll för att jag verkligen måste med ut och se norrskenet, du var så himla söt. Eller när du tog med mig ut med båten med kaffe och satt och prata, när du lärde mig fiska och köpte låtsas-mask för att jag inte klarar av att kroka en riktigt. När vi tog båten ut alla fina sommarkvällar och bara såg en fantastisk himmel.
 
Det är du. Hundratals gånger du. Du som gör fina saker för mig, säger fina saker om mig och till mig. Hjälper mig och stöttar mig. Älskar mig och bryr dig om mig. Jag älskar allt du är, för den du är. Jag vill alltid vara din♥
♥A | | Kommentera |

Två underbara år

Hej!
 
Snart är det äntligen helg. Har längtat så himla mycket. Har inga bestämda planer men vet att jag kommer få spendera helgen med Patrik och vi kommer hitta på något roligt, och det lilla räcker för att jag ska bli på superbra humör. På söndag har vi varit tillsammans i två år. Kan inte förstå hur jag kan vara så lyckligt lottad som har en kille som Patrik. Trots våra fina två år har jag ändå en känsla av att det bara är början. Jag älskar min fina kille så himla mycket, så mycket att jag till och med råkat presentera mig som "hej Annie, Patriks flickvän" till nån som inte ens vet vem Patrik är hahaha. 
 
Nåväl, så kan det gå! Jag ska alldeles strax sticka iväg till jobbet. Har en kväll framför mig och sen imorgon kväll som jag ska jobba med Maria (bästa!!!) sen är det helg och oavsett vad det blir av i helgen så kommer det bli superkul och mysigt. Ha en bra dag, kram!
 
♥A | | Kommentera |

Det kan ju inte alltid gå bra

Hej!
 
Man kan typ sammanfatta min vecka med ett enda ord; oflyt. Som fan. Bortsett från en jättetrevlig tisdagskväll när vi samlades ett gäng hemma hos mig och Patrik och snackade skit, spelade fifa, drack, spelade spel och var uppe till halv sex på morgonen. Det var superkul! Aboslut inte lika kul dagen efter när jag kände mig både hängig (som i sjuk) och hängig (som i vidrig baksmälla). Jag mådde så dåligt så jag bad Maria jobba åt mig och sen sov jag till halv fyra på eftermiddagen och mådde illa och tyckte synd om mig själv. 
 
Sen dess har jag typ hamnat i någon slags dålig karma. Har haft lite otur med allt möjligt den här veckan. Har riktigt ont i halsen och sover dåligt på grund av det haha. Min bil startade inte en morgon när jag verkligen behövde komma iväg. Skitsur blev jag. Fick igång den med startkablar senare när Patrik kom hem, så det var ju skönt. Kände mig verkligen less iallafall för typ min telefon dog flera gånger under dagen utan anledning, min kropp sa upp sig och mådde svindåligt, bilen vägrade fungera, något fel på mitt automatlås också så jag får psykbryt. Jag ba kände att ALLT jag rörde vid hade jag sönder haha, så vågade knappt sätta på tvn eftersom då kanske jag skulle ha ihjäl den med.  
 
Jag har typ hållt mig hemma hela veckan, förutom en snabb tur till apoteket för att fylla mitt sjukförråd. Idag började jag jobba tidigt, kändes ändå okej, var ganska pigg på jobbet. Samma sak imorgon igen, så min kväll blir ju coollugn och tidig för att jag ska orka med morgondagen. Jag har dock hopp för nästa vecka och tror att jag kommer vara frisk och ha en supermysig nästa helg!
 
Ha det bra, kram!
 
♥A | | Kommentera |
Upp