17/1-14 ♥ 17/1-16

I söndags firade jag och Patrik två år tillsammans. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag är bara så otroligt lycklig och kär i den här killen. Visst har vi våra olikheter, tjafs och ibland dagar som vi inte förstår oss på varandra, men även dom dagarna  slutar ändå med ett 'jag älskar dig' och en varm kram godnatt. Vi har haft otroligt många fina stunder tillsammans med skratt, kärlek och glädje. Och jag är helt övertygad om att vi kommer ha många mysiga stunder framför oss. 
 
Du är mer än min pojkvän, du är min bästavän också. Du är alltid den första jag vill prata med om det händer något under dagen, roligt som tråkigt. Jag kan känna mig trygg med att jag alltid har dig att vända mig till om något går rätt åt helvete, vardagsproblem eller något större. Du finns alltid där, ofta med en bättre lösning dessutom. Jag är bara så himla glad över att jag har dig i mitt liv Patrik. 
 
Jag vet att vi visar kärlek på olika sätt. Jag är mer den typen som köper blommor, skriver små söta töntiga lappar eller köper någon liten gullig present sponant. Du är inte som mig där, du visar det på ditt sätt. Och det är absolut inget dåligt med det. Jag tänker på när du sov med mig på soffan en hel vecka efter att jag opererats eftersom jag inte kunde sova i sängen, du kunde, men ändå sov du trångt i soffan med mig för att vi skulle få sova tillsammans. 
 
Jag tänker på varje gång du bara kommer fram och kramar om mig från ingenstans. Eller när du killar mig på ryggen på morgonen innan du går upp. När du håller min hand när jag är flygrädd och tror vi ska dö haha, eller säger att jag är världens finaste tjej. Varje gång du lugnar mig med att allt kommer bli bra när jag tror att allt bara kan gå fel, och har nästan varje gång helt rätt dessutom. Jag tänker på alla gånger du går med på att ta hundratals bilder med mig fast jag vet att du inte alltid vill haha. Eller när du hämtade mig en kväll för att jag verkligen måste med ut och se norrskenet, du var så himla söt. Eller när du tog med mig ut med båten med kaffe och satt och prata, när du lärde mig fiska och köpte låtsas-mask för att jag inte klarar av att kroka en riktigt. När vi tog båten ut alla fina sommarkvällar och bara såg en fantastisk himmel.
 
Det är du. Hundratals gånger du. Du som gör fina saker för mig, säger fina saker om mig och till mig. Hjälper mig och stöttar mig. Älskar mig och bryr dig om mig. Jag älskar allt du är, för den du är. Jag vill alltid vara din♥
♥A | |
Upp