Det kan ju inte alltid gå bra

Hej!
 
Man kan typ sammanfatta min vecka med ett enda ord; oflyt. Som fan. Bortsett från en jättetrevlig tisdagskväll när vi samlades ett gäng hemma hos mig och Patrik och snackade skit, spelade fifa, drack, spelade spel och var uppe till halv sex på morgonen. Det var superkul! Aboslut inte lika kul dagen efter när jag kände mig både hängig (som i sjuk) och hängig (som i vidrig baksmälla). Jag mådde så dåligt så jag bad Maria jobba åt mig och sen sov jag till halv fyra på eftermiddagen och mådde illa och tyckte synd om mig själv. 
 
Sen dess har jag typ hamnat i någon slags dålig karma. Har haft lite otur med allt möjligt den här veckan. Har riktigt ont i halsen och sover dåligt på grund av det haha. Min bil startade inte en morgon när jag verkligen behövde komma iväg. Skitsur blev jag. Fick igång den med startkablar senare när Patrik kom hem, så det var ju skönt. Kände mig verkligen less iallafall för typ min telefon dog flera gånger under dagen utan anledning, min kropp sa upp sig och mådde svindåligt, bilen vägrade fungera, något fel på mitt automatlås också så jag får psykbryt. Jag ba kände att ALLT jag rörde vid hade jag sönder haha, så vågade knappt sätta på tvn eftersom då kanske jag skulle ha ihjäl den med.  
 
Jag har typ hållt mig hemma hela veckan, förutom en snabb tur till apoteket för att fylla mitt sjukförråd. Idag började jag jobba tidigt, kändes ändå okej, var ganska pigg på jobbet. Samma sak imorgon igen, så min kväll blir ju coollugn och tidig för att jag ska orka med morgondagen. Jag har dock hopp för nästa vecka och tror att jag kommer vara frisk och ha en supermysig nästa helg!
 
Ha det bra, kram!
 
♥A | |
Upp