Lazy sunday

Söndag, veckans lataste dag. Mer känd som värsta dagen på veckan, så kallad söndagsångest. Tror Patrik har det för att han ska jobba imorgon. Men hur som, så håller jag inte med. Söndagar är fett sköna att bara lata sig på och göra precis vad man vill. Finns inga måsten på söndagar. Jag sov rätt länge, vi var ute igår och firade Patriks brorsa som fyller 25. Vi var ett gäng som drog och käkade på Aifur, riktigt roligt ställe med vikingatema och hela köret. Hovmästaren ropade liksom upp alla som anlände inför alla på restaurangen. Hahaha Andreas blev själv utropad haha, shit vad vi skratta. Det var jättekul och supergod mat! Rekommeneras att gå dit, supertrevlig personal, god mat och rolig upplevelse. 
 
Efter middagen drog vi bort till en pub, Pickwick och tog ett par drinkar/öl, satt och snackade och umgicks. Blev riktigt lyckat och trevligt. Väl hemma satt jag och Patrik uppe rätt sent och kollade på filmen Everest. Den var rätt bra, spännande till och från, väldigt hemsk också på samma gång. Förstår inte riktigt vitsen med att bestiga berg när det är så stor risk att dö?! Det är ju inte gratis heller om man vill gå på någon sån där grej och klättra i berg, kostar tiotusentals kronor och så är det typ 1 av 4 som dör? Iallafall på Mount Everest. Allt detta fick jag iförsig höra/veta i filmen, som sägs vara verklighetsbaserad, så har ingen jättebra källa kanske. Men det känns som ett jäkla elände att ta sig igenom för en iförsig väldigt häftig utsikt. Men jag nöjer mig att klättra på någon klättervägg nånstans om suget skulle slå in typ haha. 
 
Nej så idag har vi bara tagit det lugnt. Patrik stack iväg och fixade käk, medan jag städade upp hemma. Så nu har vi myskväll med ljus, Patrik kollar på UFC och jag har ansiktsmask och håller på med sånt därna typiskt söndagsfördriv. Ha en trevlig kväll, kram!
 
♥A | |
Upp