Fika i solen

Godmorgon!
 
Ska bli så skönt att få köra igång på en ny vecka! Jag är klar med nattpassen, för den här gången, slutade igår morse och försökte vända dygnet, gick ganska bra. Höll mig vaken till åtta på kvällen men då vart jag så trött så jag ville gråta så gick och la mig hahaha. Åh vi hade så fint väder igår, så himla skönt med sol. Jag och Linda åkte iväg och handlade lite på förmiddagen sen satt vi på uteplatsen hemma och fikade, pratade och skratta så det krampade i magen. Åh det är så himla roligt, älskar när man bara umgås med någon och skrattar tills man typ tappar andan, jätteskönt avslut på min vecka, behövde skratta ordentligt. 
 
Det har gått bra att jobba natt, jag tycker nattpassen kan vara rätt roliga att köra ibland, blir lite annorlunda mot det man är van vid annars. Men nu ska det bli skönt att återgå till det normala, man saknar ju att få sova tillsammans och liksom, ja det vanliga, äta middag och kolla på en film innan man ska sova. Förra veckan sov jag till sent på kvällen, fick äta snabbt och dra till jobbet, man hinner liksom inte vara social haha. 
 
Jag hade önskat att jag varit ledig åtminstone en dag, hade varit skönt att bara få vara hemma och göra ingenting haha. Men jobbar veckan ut, är ledig på fredag men inte helgen, sen direkt efter helgen ska jag jobba natt igen, så ja.. Jag jobbar otroligt mycket just nu. Har nog aldrig känt ett såhär starkt behov av att få åka på semester nånstans. Det skulle vara så otroligt skönt. Ha en bra dag, kram!
♥A | |
Upp