Skärtorsdag

Och så har nästan hela mars försvunnit framför näsan på en! Haha det är ju snart april?!Ja det har ju gått ett tag sen jag bloggade sist (igen) typ exakt en månad idag haha. Det har varit så extremt mycket hela tiden, det är inte så konstigt att det känns att tiden går så fort, man har ju saker att göra jämt, JÄMT. Första veckan i mars hade vi fullt upp med flytten, det tog jättelång tid allting, det var rörigt, det kändes som om man aldrig blev klar, så fort en låda var upplockad trillade det dit en ny. På det var det extremt mycket på jobbet, man liksom jobbade till kvällen, fortsatte med flytten när man var hemma, kom i säng alldeles för sent och sen upp tidigt till jobbet och så rullade det på så himla länge, alltså man blev heeelt slut. Men nog med allt klagande haha. 
 
Det är så himla skönt att bo större. Jag trivs så bra så. Särskilt att man har ett eget sovrum. Verkligen. Det är så skönt att kliva upp på morgonen och vakna i ett eget rum, känns mer som ett hem nu faktiskt. Trots att vi snart bott här i fyra veckor är vi inte klara. Det saknas en del möbler vi vill köpa, det ska målas om i sovrummet och köket, ja, alltså det är lite grejer som ska fixas, men det börjar ta sig. Så det är jättekul! 
 
Och igår åkte Maria till Turkiet, saknade henne på allvar samma kväll hon åkte. Kändes så himla tomt bara, vi ses ju hela tiden nu, särskilt nu när vi bor grannar haha! Så himla mysigt. Jag har jobbat i två nätter nu, har fyra kvar, lite tråkigt att jag jobbar natt hela påsken, men det blir åtminstone bra pengar sen. Åh på tal om påsken, jag blev så himla glad idag. Jag fick ett påskägg av en stamkund på jobbet idag. Han sa att jag alltid är så trevlig och snäll, så han hade köpt ett påskägg till mig för att jag ska jobba hela påsken haha, så himla snällt, vart jätteglad! 
 
Haha nej nu börjar jag nästan se dubbelt för att jag är så trött, dags för en dusch och sen sova. Synd att sova bort en så solig fin dag, men fler ska man väl få uppleva. Vi hörs, och om inte glad påsk på er och ha en trevlig helg!
 
 
 
 
♥A | |
Upp