OBS, svinmycket text osv

Okej så vi är i mitten av maj. HUR är det ens möjligt, alltså PÅRIKTIGT. Jag förstår inte hur tiden kan gå så fort haha. Men härligt är det, eftersom vi närmar oss bästa sommaren. Vi har ju haft så sjukt bra väder nästan hela maj. Vi hade ju nästan 28 grader en dag, helt sjukt. Så underbart! Så förutom jobbet som jag aboslut inte har någon lust att nämna något mer om, så har jag, Maria och Hanna kört igång med träningen, och det går riktigt bra! Kommit iväg cirka 2-3 gånger i veckan, och det är så himla kul. Har kört mycket dansklasser, så roligt!
 
På valborg fyllde ju jag år, hela 22 år. Nu är man ju verkligen i mellanåldern tycker jag. Och här lär jag ju känna mig hemma ett par år. Åldern där man inte vet nånting. Ska jag byta jobb och påbörja en karriär, eller borde jag resa jorden runt, eller skaffa hus och ungar? Hahaha nej men allvarligt, känner mig mer förvirrad nu än när jag var en liten omogen 14-åring. Då var jag mest förvirrad över vilken nyans på foundation jag skulle ha (och ändå tog galet fel) hahaha. Nu är jag i åldern där man faktiskt är fundersam och tankspridd om stora saker. Saker som betyder mycket, beslut som ska tas som påverkar mer än en dålig sminkning. Okej det blev en del taskiga bilder som konsekvens, men dom kan man alltid bränna haha!
 
Nåväl, min födelsedag var sjukt bra. Jag blev väckt på morgonen av världens sötaste Mariaskrutt som gjort värstingfrukosten och fixat massa pynt och två stora ballonger och massa häftigt så jag blev helt rörd och grinade nästan för hon va så söt. Jag fick massa fina presenter från familj och vänner. På kvällen var vi ett litet härligt gäng som grillade, spelade poker och andra roliga spel, umgicks och bara hade en jävligt kul kväll. Supertack igen för alla som gjorde min dag.
 
Lite annat som förgyllt min vardag är hur fint jag och Patrik börjar få det hemma, en mysig lunch hos farmor, en trevlig stund med fina Hannah en varm solig eftermiddag, alla små stunder jag skrattat för att jag har så fina vänner och familjemedlemmar nära mig med massa humor, min bil är fixad och klar, jag har börjat träna, jag har varit på myspromenader med hundarna, jag har shoppat, haft en trevlig kväll med god mat där vi firade Helen som fyllt år, att jag fått blommor TVÅ gånger den här månaden och det är bara 14e maj, och att en kund köpte 200g marabouchoklad till mig för att jag var så söt. Så ni vet när man är i en period där man tycker ALLT är skit. Då ska man fan sätta sig ner och ba tänka på alla små fina stunder man gått igenom som man på nått sätt glömmer bort när det jobbiga bara tar över. Det ni, så en del av min vardag är riktigt dålig just nu, men utan alla dessa små härliga stunder med människor jag verkligen tycker om hade hela livet sett riktigt jäkla dåligt ut. Så tack och lov för er. 
 
Nu ska jag sova, väntar bara på att Patrik ska krypa ner här. Hoppas ni har en bra helg, vi hörs, kram!
 
♥A | |
Upp