Hemmaträning!

Jag provade Sats Online idag, något dom släppte för ett par månader sen (tror jag), har faktiskt aldrig provat det. Har tänkt på det ett par gånger, när man är för lat för att åka iväg till gymmet, så kan man ba köra lite hemma istället. Fast så har man inte orkat träna hemma heller, så haha därav aldrig provat. MEN jag är jättejätte positivt överaskad av den här funktionen. Jag är ju en gruppträningstjej, sjukt otaggad och omotiverad på gymmet, men träningsklasser är SÅ roligt och det älskar jag att gå på! Dock har träningen tyvärr bortprioriterats, tränade inte alls bra under hela förra året. Men iår ska jag tillbaka till min vardagsträning, försöka träna 2-3 gånger i veckan minst, och nu tror jag absolut inte att det ska bli något problem eftersom jag tyckte Online träningen fungerade jättebra! 
 
Idag testade jag två 30-minuters klasser, den ena är Bootylicious, man tränar (obviously) rumpa, men även ben och core, och det andra ABSolution som är 30 minuter - ja core.Båda dessa klasser har jag provat på sats, och nu även hemma, och funkade bra på båda hållen. Jag vill såklart inte ersätta mina gymbesök helt med hemmaträning, tycker ju om att man är en grupp som tränar också, men dom dagar jag inte kan träna deras tid eller inte orkar åka iväg, kan jag köra det hemma anpassat efter min vardag. Så himla bra grej! I'm impressed!
 
Jättekul! Känner mig jätteglad nu haha! Inte bara det, igår stack vi iväg några till Västerås på ännu ett WV-möte, träffade bekanta och nya människor, alltid så härlig stämning att träffa alla dessa människor. Superglada och inspirerande! Så idag är jag full av energi, vaknade till världens finaste morgon också, brevid världens mysigaste taxar haha. Är hundvakt för tillfället, så då får man inte ha sängen för sig själv. Alla tre ska sova brevid mig, gärna på olika ställen så man sover som en ostbåge. 
 
Nu ska jag dricka upp min smoothie och sen duscha, KRAM!
 
♥A, ♥Träning | |
Upp